Hvězdy Cest domů na dámské jízdě v Řecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy Cest domů na dámské jízdě v Řecku!

Zleva Miluše Šplechtová, Pavla Vitázková, Iva Kubelková, Kamila Špráchalová, Jitka Smutná a Vendulka Křížová
Zleva Miluše Šplechtová, Pavla Vitázková, Iva Kubelková, Kamila Špráchalová, Jitka Smutná a Vendulka Křížová (TV Prima)

Herečky ze seriálu Cesty domů podnikly dámskou jízdu do Řecka a na zdejší pláži odhalily své křivky! V plavkách se ukázaly všechny, jediná, kdo se raději při fotografování se smíchem ponořil až po krk do vody, byla korpulentní Jitka Smutná.

„Pořád jsme jen mluvily a mluvily, úžasně jsme si rozuměly. A navíc jsme nemusely hnout ani prstem, protože se o nás celou dobu starala paní Sotira Korecká, majitelka CK Iríny tours, které chceme poděkovat,“ rekapitulovala Pavla Vitázková, která celý výlet »zpunktovala«.

Herecké hvězdy si však užily nejen památky a moře, ale poznaly pravou řeckou zábavu během tak zvaného Řeckého večera. To ochutnaly další tradiční jídla i typická vína a spolu s tanečníky v lidových krojích si zatancovaly místní tance.

Herečky nenechaly bez povšimnutí ani obchody. Každá si koupila nový prstýnek, některé také boty, šaty a overaly. Jako památku na řeckou kuchyni si každá odvážela velký svazek oregana.



Přečtěte si
solochov
12. 7. 2011 • 16:21

To se mi líbí, pojaly to holky dobře, všem to moc sluší a určitě to byl skvělý nápad !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.