Pavla Vitázková: Zemře tam, kde bourala Rolins | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavla Vitázková: Zemře tam, kde bourala Rolins

Identifikovat tělo své exmanželky musí Jan Mašek, jehož hraje Miroslav Etzler.
Identifikovat tělo své exmanželky musí Jan Mašek, jehož hraje Miroslav Etzler. (Foto Aha! – David Kundrát, TV Prima)

Scéna jako z amerického velkofilmu. Zmuchlaný kabriolet, hasiči, záchranka, potoky krve... Takový bude konec angažmá herečky Pavly Vitázkové (32) v seriálu Cesty domů.

Zahyne při autonehodě během zřejmě nejvýpravnější scény, jakou zatím štáb natočil... A shodou okolností pouhých 200 m od místa, kde měla loni skutečnou tragickou nehodu zpěvačka Dara Rolins (38)!

Hana Mašková v podání Pavly Vitázkové patřila od loňského startu seriálu k hlavním a nejoblíbenějším postavám. Její smrt při autonehodě uvolní místo pro nástup další hvězdy – Terezy Kostkové.

„Musím přiznat, že to nebylo vůbec nic příjemného,“ popsala herečka své »umírání«. „Při natáčení jsem si přála, abych takovou situaci nezažila na vlastní kůži. Mně ani mé nejbližší vážná autonehoda naštěstí nikdy nepotkala,“ klepala Pavla na dřevo.

Zajímá vás, jak přesně zahyne? Při projížďce kabrioletem se svým milencem Romanem Hamzíkem, jehož hraje Jan Dolanský (32). On nezvládne řízení a nabourá v plné rychlosti do stromu. Soňa je mrtvá na místě, jeho se lékařům podaří zachránit.

Pikantní je, že produkce seriálu pro natáčení akčních scén vybrala místo v Šáreckém údolí – jen 200 metrů od místa, kde se v reálném životě loni střetla zpěvačka Dara Rolins s motocyklistou Jindřichem Rotreklem (†63), který nehodu nepřežil.



Přečtěte si
solochov
30. 5. 2011 • 19:28

Já jsem toho názoru, že pozůstalí nemají na co čekat anebo čekají zcela zbytečně. Je dávno jasné, že Darina se z toho vyseká, má na rozdíl od rodiny zabitého spoustu peněz. Od prvopočátku je veselá a užívá si života naplno, tohle ji vůbec netíží, asi hned věděla proč, že se z toho vylíže. Je to ledová mrcha bez srdce a svědomí.

solochov
30. 5. 2011 • 19:25

To snad ne! Tuhle herečku živí snad jen její jméno. Hraje velmi strojeně, nepřirozeně, nepůsobí věrohodně. Škoda, že postava Soni zmizí, byla príma. Začínám si myslet, že tu jde o peníze a protekci, ne o to uspokojit diváky

numerouno
21. 5. 2011 • 10:11

aspoň si to opravte, Pavla Vitázková nehraje HANU Maškovou, ale Soňu a nehoda nebude náhodná, ale Roman neunese to, že se s ním chce Soňa rozejít a tak to měla být společná sebevražda..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.