Ordinace, Ulice i Cesty domů: V červnu skončí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ordinace, Ulice i Cesty domů: V červnu skončí!

Vitázková v seriálu zemře při projížďce kabrioletem se svým milencem.
Vitázková v seriálu zemře při projížďce kabrioletem se svým milencem. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Na oblíbené televizní seriály v létě zapomeňte. V červnu se televize se svými hrdiny rozloučí... a potom už o nich dlouho neuslyšíte.

S létem totiž televizní stanice tradičně přecházejí do úsporného režimu a nové epizody si šetří až na září. Jak se seriály před prázdninami uzavřou?

Poslední díl Cest domů Prima odvysílá 15. června. Jisté je, že v září už se v tomto seriálu neobjeví Soňa Mašková v podání Pavly Vitáskové, která podle scénáře zahynula při autonehodě. Závěr Cest domů však bude optimističtější. Na diváky čeká svatba Martina Kosíka (Viktor Limr) a Heleny Zemanové (Klára Jandová).

O den později se k »letnímu spánku« uloží Ordinace v růžové zahradě 2. Po uzavření kamenické nemocnice ji čekají zásadní změny. "V žádném případě to ale neznamená, že seriál definitivně skončí. Není tomu tak! Od září se s ním diváci opět setkají," řekla magazínu Aha! TV Eva Měšťáková z Novy.

Ulice se na televizních obrazovkách udrží do 24. června. Poslední epizoda bude ve znamení comebacku Hany Maciuchové, která se do seriálu vrátí jako Miriam Hejlová. Rudolfa Hrušínského alias Vlastimila Peška tak čeká dilema.  Bude si totiž muset vybrat mezi několika ženami.



Přečtěte si
turbulence
15. 6. 2011 • 16:54

no konečně to musíme čekat až do prázdnin aby člověk měl trochu klidu od těhlech ujetých bláznivých seriálů v ždit je to magorárna!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.