Hana Maciuchová: Pravda o její svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová: Pravda o její svatbě!

Maciuchová se už brzy znovu objeví v seriálu Ulice.
Maciuchová se už brzy znovu objeví v seriálu Ulice. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, TV Nova)

Hana Maciuchová (65), hvězda seriálu Ulice, se prý plánuje provdat za dlouholetého přítele, univerzitního profesora Karla Pstružinu (70).

Chystaná veselka má však významný háček. Oblíbená herečka od ní dává ruce pryč a svatbu vehementně popírá! Chce ji jen utajit, nebo s Pstružinou bude opravdu dál žít jen na »psí knížku«?

„Celý štáb Ulice si o tom šušká. Paní Hana, která po roční odmlce začne za měsíc opět natáčet, se bude vdávat za Karla Pstružinu,“ tvrdí zdroj odvolávající se na zákulisní klevety z Novy. Jenže... „Maciuchová sama řekla, že je to nehorázná hloupost,“ sdělil deníku Aha! jiný člen štábu.

Herečka se k celé věci už nechtěla vůbec vyjadřovat. „Ne, neptejte se mě na to! Děkuji vám a na shledanou,“ hlesla unaveně Maciuchová, když jsme ji s údajnou veselkou oslovili.

Není divu, že na podobné otázky reaguje citlivě. Neprovdala se ani za životní lásku, legendárního herce Jiřího Adamíru (†67). Jeho žádost o ruku hned několikrát odmítla....

„Žádné takové informace o svatbě nemám. Paní Maciuchová se nám s ničím nesvěřila,“ řekla k tomu mluvčí seriálu Eva Mešťáková.

Faktem zůstává, že zásadová a soukromí si střežící herečka je tou poslední, která by plánovanou svatbu vytrubovala do světa. Pokud by si profesora Pstružinu chtěla vzít, udělala by to tajně. Podle všeho je ale dvojice šťastná i bez »papíru«.



Přečtěte si
setug
13. 5. 2011 • 16:10

se provdat za Adamíru, když byl ženatý. Možná je to tak i s tímto pánem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.