Ordinace v růžové zahradě 2: ZVRAT OSUDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ordinace v růžové zahradě 2: ZVRAT OSUDU!

Obávaný ředitel v podání Jana Kanyzy svým rozhodnutím všechny překvapí. V kamenické nemocnici by měli dál zůstat i (zleva) Radim Fiala, Jan Čenský a Sandra Nováková.
Obávaný ředitel v podání Jana Kanyzy svým rozhodnutím všechny překvapí. V kamenické nemocnici by měli dál zůstat i (zleva) Radim Fiala, Jan Čenský a Sandra Nováková. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Profifmedia.cz, TV Nova)

Příznivci lékařského seriálu televize Nova Ordinace v růžové  zahradě 2 si mohou oddechnout!

Ačkoliv k tomu dramatický scénář právě vysílaných epizod směřuje a hlavnímu dějišti příběhů – fiktivní kamenické nemocnici – hrozí zánik, tak černé to nakonec nebude. Ne všichni populární herci se však po prázdninách v další »sérii« vrátí. Kteří budou chybět? A kdo naskočí místo nich? To vše deník Aha! zjistil.

Nad hlavními hrdiny – Adamovskou, Čenským či Šťastným – se teď vznášela mračna. Ředitel nemocnice v podání drsného Jana Kanyzy byl totiž rozhodnut zařízení rozprodat a změnit ji v kliniku plastické chirurgie. A tam by třeba pro pediatričku Bělu Valšíkovou, kterou hraje právě Zlata Adamovská, nebylo místo!Jenže...

Brzy bude zase všechno jinak! Tým kamenických lékařů totiž zachrání život ředitelově milované vnučce! Tím se jeho, do té doby neochvějné rozhodnutí zvrátí a zjihlý Kanyza svůj záměr od základů přehodnotí a nemocnici nezavře.

„Diváci mohou být v klidu. Se svými oblíbenci se budou setkávat i v nových dílech. Postupně přibudou další aktéři – například Saša Rašilov nebo Martin Zounar, který si zahraje takového novodobého »Cvacha«,“ naráží mluvčí projektu Eva Měšťáková na podobnost s hrdinou z legendárního Dietlova seriálu Nemocnice na kraji města.

Rozloučit se ale budou muset s Terezou Kostkovou (34), která přechází ke konkurenci – do seriálu Cesty domů na televizi Prima. A končí také Michaela Kuklová (43), jejíž postava mstivé Ley Vágnerové už v seriálu také nemá místo.

„Naopak diváci nepřijdou o Markétu Plánkovou, ta si nyní užívá mateřských povinností, ale do seriálu znovu nastoupí,“ dodala k tomu Měšťáková.



Přečtěte si
salamandr1
11. 6. 2011 • 00:35

Že odejdou Kostková a Kuklová, to je ok, nikomu nebudou chybět. Jejich postavy nebyly zrovna žádané a herečky jsou to nic moc. Naopak příchodem Rašilova a Zounara určitě seriál ožije, super tah.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.