Jitka Smutná z Cest domů: Je z ní babička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jitka Smutná z Cest domů: Je z ní babička!

Jitka smutná se dočkala... na babičku už si nemusí jen hrát
Jitka smutná se dočkala... na babičku už si nemusí jen hrát (TV Prima)

Představitelka Lídy Bernátové ze seriálu Cesty domů, Jitka Smutná (59), se dočkala babičkovských povinností i ve skutečném životě. Její dcera Tereza Nekudová porodila syna Františka. A tím její radost nekončí. Nedávno se totiž stal dědečkem i její bratr Vladimír.

Cesty domů Jitku Smutnou na její novou roli dostatečně připravily, protože v seriálu pečuje o dvě vnoučata. Nyní si tuto radost může dopřát i mimo natáčení. Její vnuk František se narodil v Brandýse nad Labem. Měřil 51 centimetrů a vážil 3,5 kila.

„Už jsem se na něj byla podívat, zvládl novorozeneckou žloutenku a oba jsou v pořádku, což je nejdůležitější,“ řekla Smutná o svém vysněném vnoučkovi. V její rodině je teď hodně živo, protože před měsícem se dědečkem stal i její bratr, kameraman Vladimír Smutný.

Herečka si na roli babičky teprve zvyká a neví, jak s ní sladí svůj náročný program: „Obávám se, že nebudu typická hlídací babička, protože mám poměrně dost představení v divadle a spoustu dalších pracovních povinností. Ale když to půjde a Terezka si to bude přát, pohlídám Františka moc ráda. Chci ctít její soukromí.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.