Legenda Dallas: Zvolte nejoblíbenější postavu kultovního seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legenda Dallas: Zvolte nejoblíbenější postavu kultovního seriálu!

Takhle odstartoval Dallas
Takhle odstartoval Dallas (Foto TNT)

Televizní fenomén Dallas ovládl celý svět a nenajde se snad jediný dospělý člověk, který by neviděl ani jednu jeho epizodu. Jaká postava se vám do paměti vepsala nejvíce? Kdo z rodu Ewingů si vás nejvíce získal?

V uplynulých dnech jsme přinesli seriál věnovaný hlavním protagonistům Dallasu mapující osudy herců, jejichž život je s rančem Southfork navždy spjat. Džejár a Bobby Ewingovi se stali televizními ikonami a společně s Pamelou se vrátí i v nejnovějším pokračování Dallasu.

Původní sestava už ovšem nikdy nebude kompletní. Na onen svět už odešli oba představitelé rodičů Ewingových, kteří podlehli rakovině. Jim Davis si jako Jock Ewing natáčení užil jen tři roky. Barbara Bel Geddes alias Miss Ellie s rakovinou zdárně bojovala už v době vzniku Dallasu. Nemoci podlehla až v roce 2005.

V seriálu Legenda Dallas jste se mohli dočíst také o tom, že obsazení mohlo vypadat úplně jinak. Bobbyho měl původně hrát Steve Kanaly, který nakonec svou tvář propůjčil Rayi Krebsovi. Tím ovšem o svou roli přišel Ken Kercheval a v Dallasu se objevil jako Cliff Barnes.

Dallas je spojován také s největším scenáristickým podvodem všech dob, který souvisí s návratem Patricka Duffyho. Aby se mohl Bobby vrátit na scénu, celá série, v níž zemřel, byla dodatečně prohlášena za sen jeho manželky Pamely.



Přečtěte si
dzery
27. 7. 2011 • 09:13

A nač se díváš ty opare?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.