Dallas se vrací: Největší drahoty dělal Džejár | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dallas se vrací: Největší drahoty dělal Džejár

Nyní: Zleva: Larry Hagman (Džejár), Linda Gray (Sue Ellen), Patrick Duffy (Bobby) a Brenda Strong (Bobbyho nová žena Ann).
Nyní: Zleva: Larry Hagman (Džejár), Linda Gray (Sue Ellen), Patrick Duffy (Bobby) a Brenda Strong (Bobbyho nová žena Ann). (Foto TNT)

Klaďák Bobby, protřelý intrikán Džejár či na alkoholu závislá Sue Ellen jsou zpět. Podívejte se na video!

Tři sta milionů fanoušků z 90 zemí světa se má nač těšit! Po 21 letech se totiž znovu setkají s hrdiny z nejslavnější mýdlové opery Dallas! Musejí si ale počkat do příštího léta, kdy televize TNT 10dílné pokračování kultovního seriálu uvede.

Už nyní ale TNT nabídla ochutnávku v podobě pilotního dílu! Pokračování seriálu záviselo především na představiteli Džejára Larrym Hagmanovi (79), bez něhož by natáčení nebylo myslitelné. A právě on dělal největší fóry.

Na nabídku kývl, až když si přečetl scénář. A dočkají se diváci konečně také jeho vlídnější tváře? „Nikoliv. Kdo by se pak na to díval?!“ zažertoval si Hagman.

Ze staré party zůstal už jen představitel Bobbyho Patrick Duffy (62) a Linda Gray (70) alias Sue Ellen. Odmítla ovšem Victoria Principal (61, Pamela), Barbara Bel Geddes (†82, Miss Ellie) podlehla v roce 2005 rakovině.

Legendární seriál Dallas má miliony fanoušků po celém světě, přestože od jeho premiéry uplynulo už neuvěřitelných 33 let. Zavzpomínejte s námi na jeho herecké hvězdy. Od zítřka najdete na Ahaonline.cz speciální seriál, v němž odhalíte, jakou cestou se jejich osudy ubíraly po natáčení Dallasu!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.