Legenda Dallas: Steve Kanaly (Ray Krebs) - Měl si zahrát Bobbyho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legenda Dallas: Steve Kanaly (Ray Krebs) - Měl si zahrát Bobbyho!

Steve Kanaly jako Ray Krabs
Steve Kanaly jako Ray Krabs (koláž Ahaonline.cz)

Steve Kanaly (65) v Dallasu ztvárnil předáka na ranči Southfork Raye Krebse, z něhož se vyklubal nemanželský syn Jocka Ewinga.

Rayova matka se s otcem Džejára a Bobbyho seznámila během druhé světové války, kdy pomáhala u armády. Jock s ní tehdy měl letmou aférku, která nezůstala bez následků. Když vše vyšlo najevo, celá rodina Ewingů ho přijala za svého. Tedy až na Džejára, pro kterého zůstal přivandrovalcem.

O životní roli jej připravil Patrick Duffy

Steve Kanaly byl původně zvažován jako představitel Bobbyho Ewinga. Producenti se však nakonec rozhodli jednu z hlavních rolí svěřit Patricku Duffymu. Kanaly se tak musel smířit s tím, že si zahraje alespoň jeho nevlastního bratra Raye Krebse.

Kanaly hraje skoro 40 let, ale s velkými rolemi se nepotkává. Přesto si vede dobře a v minulosti pracoval se slavnými režiséry jako Johnem Hustonem nebo Johnem Milliususem.

Slabost pro zbraně a malování

Steve Kanaly bojoval ve válce ve Vietnamu a je zastáncem práva vlastnit zbraň. S manželkou Brent žije od roku 1975 na ranči v Kalifornii, kde pěstují pomeranče a avokáda. Ve volných chvílích se Kanaly věnuje malování. Své obrazy často poskytuje charitativním aukcím.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.