Legenda Dallas: Victoria Principal (Pamela) - Stala se miliardářkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legenda Dallas: Victoria Principal (Pamela) - Stala se miliardářkou!

Vitoria Princpal (Pamela)
Vitoria Princpal (Pamela) (koláž Ahaonline.cz)

V roce 1970 vyrazila Victioria Principal (61) bez peněz, bez agenta a s téměř nulovými zkušenostmi dobýt Hollywood. Své jméno dokázala po Dallasu zúročit při podníkání.

Stačilo pouhých osm měsíců a dívka, která si dříve přivydělávala hraním logické hry Backgammon, získala roli milenky Paula Newmana ve filmu Život a doba soudce Roye Beana.

Své tělo ukázala v Playboyi

Kariéře dokázala obětovat vše. Kvůli propagaci filmu Nahá opice se dokonce neváhala svléknout pro Playboy. Ovšem opravdovou popularitu, kterou se jí posléze podařilo přetavit ve velké bohatství, získala až díky Dallasu.

Pamela jí zajistila nominaci na Zlatý globus

Role vzorné manželky klaďáka Bobba Ewinga Pamely jí vynesla v roce 1983 nominaci na Zlatý Globus za nejlepší herečku v televizním seriálu. Své účinkování v kultovním seriálu definitivně ukončila po osmi letech v roce 1987. Poté se vrhla na podnikání. Založila si vlastní produkční společnost a produkovala televizní filmy, v nichž sama hrála.

V roce 1994 účinkovala v epizodě populárního sitcomu Kutil Tim. K mýdlové
opeře se vrátila v roce 2000, kdy přijala nabídku producenta Aarona Spellinga účinkovat v seriálu Titans, ten měl ovšem jepičí život.

Zbohatla na kosmetice a špercích

V polovině 80. let se začala zajímat o zkrášlující přírodní terapie, v roce 1989 vytvořila vlastní řadu kosmetických produktů Principal Secret. Jejich prodej jí doteď vynesl přes 17 miliard korun! Letos v lednu představila svou kolekci šperků Keys and Hearts. O kráse, péči o pokožku a zdraví napsala tři knihy a všechny se staly bestsellery.

Své jmění investuje do nemovitostí

Victoria žije trvale v Malibu. Nicméně luxusní rezidence vlastní i na dalších
místech Kalifornie a také ve Švýcarsku. Velké bohatství jí dovoluje věnovat se bohulibým projektům. V roce 2010 věnovala téměř 4 miliony korun na vyčištění pobřeží Golfských ostrovů.



Přečtěte si
setug
25. 7. 2011 • 15:29

18. fotka, taková podivná babizna.

setug
25. 7. 2011 • 15:27

je špatně jméno. Je na ní Victoria Principal pěkně změněná,m to zřejmě po té své kosmetice)))) Pod fotkou je napsání, že je to linda Grey.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.