Verešová ve Varech: Jeden panák za druhým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Verešová ve Varech: Jeden panák za druhým!

Andrea Verešová si kvalitu pálenek pochvalovala.
Andrea Verešová si kvalitu pálenek pochvalovala. (Balneo Poppy)

Modelka Andrea Verešová předvedla, že jí to sluší nejen na přehlídkových molech, ale i s panáky v ruce, přestože přes mateřské povinnosti už skoro zapomněla, jaké to je, si dát »do jedné i do druhé nožky«.

S manželem dorazili na křest prvního pálenkového baru v luxusním spa hotelu Balneo Poppy v Březové. Andrea předvedla, že za to stále umí vzít, i když poslední roky se jí mejdany do rána vyhýbají. „V podstatě jsem čtyři roky nepila. Bud jsem kojila nebo rodila," smála se krásná Andrea.

Modelka a maminka dvou dětí se pořádně odvázala a pochutnávala si na panácích Grappy. „Je to takový slaďounký koňáček, ženské pití. A strašně dobré,“ libovala si na párty, kde se podávalo na padesát druhů pálenky.



Práskla na sebe, že za mlada to dokonce uměla rozjet tak, že ani muži jejímu tempu nestačili. „Jsem Slovenka a ty za to umí vzít. Někdy mi chlapi nestačili. Hlavně mám ale recept na to, jak se vyhnou kocovinám. Nikdy mi druhý den nebylo špatně,“ prozradila Andrea. A v čem to tajemství spočívá? „Dobře to prokládám vodou, dám si třeba večera slaninku. Nikdy mi vážně není druhý den špatně," dodala v spa hotelu Balneo Poppy Verešová.

V hotelu si však užila nejen kvalitního alkoholu, ale také si prohlédla relaxační prostory. Nejvíce jí zaujala nádherná solná jeskyně. „Je to velmi zdravé, určitě sem vezmu dětičky,“ prozradila.

Wellness obdivovala také Michaela Ochotská. „Jsem schopná relaxací trávit celý den. Masáž, plavání, zábaly. To je moje,“ prozradila Ochtoská a ocenila také stroje formující postavu. „Samozřejmě se udržuju, nic není zadarmo. O zadeček pečuju ve vakushapu. Jde o běhací pás s podtlakem. Je to dobré na postavu i celulitidu,“ dodala Ochotská.

Na pálenkovou párty dorazili také Nela Boudová, Felix Slováček, Kateřina Mátlová nebo Petr Jančařík.



Přečtěte si
zamlzena
7. 7. 2011 • 14:54

to je IQ, obdivuhodné.....je to opravdu Verešová-Volopichová, ne Bartošová-Pomejová. Kdyby se všechny krasavice umyly, bylo bych jich o hodně méně/ těch krasavic/

zamlzena
7. 7. 2011 • 14:52

protože tady taková úroveň je....bohužel. Koho by zajímala spořádaná inteligentní dáma, které by málokdo rozuměl.Na vážnou hudbu taky nechodí každý a na Madonně jsou mraky lidí.

stooslu
7. 7. 2011 • 07:59

Nechápu proč pořád o téhle kolotočářce píšete.Poslechněte si ji a to stačí, to je úroveň!

587587
6. 7. 2011 • 21:43

to mělo být pro toho reklamního zoufalce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.