Ladies in black: Čvančarová za sicilskou vdovu, Králová za sexbombu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ladies in black: Čvančarová za sicilskou vdovu, Králová za sexbombu!

Jitce Čvančarové nepomohly ani šaty za několik set tisíc korun. To Lucie Králová byla v černé za opravdovou sexbombu.
Jitce Čvančarové nepomohly ani šaty za několik set tisíc korun. To Lucie Králová byla v černé za opravdovou sexbombu. (Martin Hykl)

Pátečním večerem slavnostně začal 46. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. A i když se celebrity na takovou událost pečlivě připravovaly, ne u všech se úsilí a drahé šaty setkaly s úspěchem.

Už den dopředu se avizovalo, že herečka Jitka Čvančarová, která si konečně přivedla do společnosti i utajovaného milence tanečníka Peta Čadka, oblékne róbu z módního domu Dolce&Gabbana, kterou jí přivezli až z milánského showroomu této proslulé značky.

Černé krajky ke krku ale příliš jejím přednostem vyniknout nedaly. Naopak zvýraznily její široký pas a podtrhly fakt, že je Jitka holka »krev a mlíko«. Outfit á la sicilská vdova doladil milenec Čadek, rovněž celý v černém, až na vlasy. Ty si nechal nepochopitelně obarvit do prapodivně hnědozrzavé.



Na černou ovšem vsadila i někdejší Miss Lucie Králová, herečka Jana Švandová nebo Eliška Balzerová. Těmto dámám to ovšem vyšlo. Na všech třech mohli pánové oči nechat.

To Taťána Kuchařová i Andrea Verešová vsadily na tradiční bílou róbu. V případě Verešové pak s černými doplňky a aplikacemi. Do barev se odvážily jen Martha Issová, která přišla s partnerem Davidem Ondříčkem a její sestřenice Klára.

Na módním poli totálně pohořela herečka Tereza Voříšková. Blůzka a sukně očkového střihu je vhodná tak leda na školní besídku…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.