Poznáte, která známá česká modelka hraje tenis? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poznáte, která známá česká modelka hraje tenis?

Do úderu si občas Taťána povyskočí.
Do úderu si občas Taťána povyskočí. (profimedia.cz)

Servis, volej, smeč, forhend či bekhend. Která česká topmodelka se takhle snažila v Karlových Varech napodobit tenisové umění wimbledonské vítězky Petry Kvitové?

A zajímavé je, že tato topmodelka hrála na kurtech hotelu Imperial tenis přímo v době sobotního finále, takže zprávy o úspěchu Kvitové dostávala pouze od personálu hotelu.

Nápovědou by mohlo být to, že se v roce 2006 stala Miss World. A že se její americký přítel jmenuje Lane Carlson, který nechal při tenise vyniknout svou svalnatou postavu.

Ano, je to Taťána Kuchařová. Ta do Karlových Varů nevyrazila jen za zábavou. Její nadace "Krása pomoci", která se soustředí zejména na pomoc seniorům, se podílí přímo na filmovém festivalu.

Právě této nadaci šel například výtěžek nedělního koncertu známého bosenského hudebníka Gorana Bregoviče, který přijal pozvání Taťány Kuchařové, aby zahrál ve zrekonstruovaném letním kině.



Přečtěte si
krteeek
6. 7. 2011 • 16:22

Poznávam ju je to stázka z RAKVIC,no ny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.