Kuchařová vybírala šperky: 5 milionů jí nestačilo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchařová vybírala šperky: 5 milionů jí nestačilo...

Taťána Kuchařová má do Varů připraveno několik modelů, proto potřebuje různé druhy šperků. Vybrala si je u ALO Diamonds.
Taťána Kuchařová má do Varů připraveno několik modelů, proto potřebuje různé druhy šperků. Vybrala si je u ALO Diamonds. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (23) aby se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech zamkla do trezoru!

Vždyť šperky, které si vybrala ke třem róbám, stojí víc než pět milionů korun! Česká společnost, která diamantové skvosty vyrábí, Kuchařové několik sad zapůjčila.

„Určitě si tady ale něco i koupím. Nejvíce se mi líbí takové ty barevné hrozny do uší, ale moje návrhářka Ivana Mentlová právě tyto šperky moc neschvaluje, takže to budu muset nechat na ní,“ smála se Kuchařová, která má na zahajovací ceremoniál ušité bílé splývavé šaty.

„Hlavně abych nevypadala jako nevěsta!“ děsí se modelka, která letos do Varů »přiveze« kapelu Gorana Bregoviće.

„Je lepší udělat koncert, než dělat nějakou galavečeři, to už měli všichni. Radši potěšíme baťůžkáře, snad jich v neděli  dorazí spousta,“ láká Kuchařová na akci své nadace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.