Karlovarský festival 2010: Komu to slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karlovarský festival 2010: Komu to slušelo nejvíc?

Komu to slušelo nejvíc?
Komu to slušelo nejvíc? (Aha! – Marek Pátek)

A je to tu zase. Už dnes se otevřou brány Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Pamatujete si ještě, jak se na takovou událost celebrity loni »vyšňořily«?

Karlovarský filmový festival je velkou příležitostí pro české celebrity zaujmout na červeném koberci svou pečlivě vybranou róbou. Některé známé osobnosti si dokonce vozí šatů hned několik, aby měly jistotu, že budou na večírku vždy originální. Loni byla mistryní převleků Andrea Verešová. Několik zajímavých modelů ale předvedla i Taťána Kuchařová.

V překrásných zlatých šatech, v nichž natočila upoutávku na VIP zprávy Ivana Gottová, se ukázala před rokem modelka Hana Svobodová. Ještě víc, než její šaty ale zaujalo její garde – bylo to poprvé, co se ukázala ruku v ruce na veřejnosti s Leošem Marešem.

To Taťána Vilhelmová ve vínových koktejlkách asi ještě netušila, že je se svým manželem ve Varech naposledy a za rok tou dobou už bude spokojeně vrkat v náruči zpěváka Dyka, možná ještě krásnější.

Jak to celebritám loni slušelo, se podívejte v naší fotogalerii. Už zítra přineseme čerstvé fotky ze slavnostního zahájení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.