S Jitkou Válkovou cvičí hormony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

S Jitkou Válkovou cvičí hormony

Jitka Válková se "svým" týmem.
Jitka Válková se "svým" týmem. (Aquila Welness Team)

Před několika měsíci se Jitka Válková vrhla na dráhu cvičenky aerobicu – v březnu se stala členkou Aquila Wellness Teamu, s nímž chtěla soutěžit na Mistrovství ČR v Aerobicu v rámci „B soutěže“.

V B soutěži většinou nezávodí profesionální sportovci, ale sportovní nadšenci, kteří vyplňují svůj volný čas sportem a chtějí se svými pokroky pochlubit. To byla ideální motivace i pro Jitku, která společně s celým teamem chtěla ukázat, že sport je skvělá zábava, díky níž můžete udělat něco pro sebe a dosáhnout i skvělých výsledků.

Velitelkou osmičlenného Aquila Wellness Teamu je známá cvičitelka Jana Havrdová, někdejší mistryně ČR v aerobicu a moderátorka. Ta na Jitčinu adresu nešetří slovy chvály: „Jitka je opravdu hodně šikovná a pohybově nadaná, jejím výkonem jsem si byla naprosto jistá“.

Minulý čas je v tomto případě na místě, Jitka při pražské kvalifikaci na Mistrovství ČR uvedla na pravou míru zvěsti o tom, že musela team opustit ze zdravotních důvodů: „Mám problémy s kyčlemi, nemůžu tvrdě doskakovat nebo třeba dělat dřepy. A to je přesně to, čeho je v tomhle sportu nejvíc. A tak, ačkoli mě to strašně bavilo, nezbývá mi už nic víc, než team podporovat fanděním.“  A to během jeho vystoupení dělala opravdu poctivě. Bylo vidět, že se na akci cítí jako ryba ve vodě. Nemalou zásluhu na tom jistě měly i malé děti, jimiž se to ve sportovní hale jen hemžilo.

„Děti miluju,“ prohlásila usměvavá Jitka. Na otázku, zda s přítelem, podnikatelem Mirkem Ciprou, v dohledné době také nějaké neplánují, však zavrtěla hlavou: „To víte, jsem neuvěřitelně moc zamilovaná, takže hormony se čas od času vzbouří a podobné myšlenky mě pak napadají, ale přeci jen by to bylo trochu brzy. Chci se zatím věnovat jiným věcem. Aquila Welness Team sice neklapnul, ale na kariéře zpěvačky můžu pracovat nadále.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.