Sexbomba Erbová se strachuje o maminku: Málem umřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexbomba Erbová se strachuje o maminku: Málem umřela!

Rozezlená Erbová bude pochybení lékařky řešit právní cestou.
Rozezlená Erbová bude pochybení lékařky řešit právní cestou. (Aha! – Marek Pátek)

Ačkoliv playmate Vlaďka Erbová (29) po boku fotbalového milionáře Tomáše Řepky (37) štěstím jen září, má i obrovské trápení. A to kvůli mamince, která vinou zanedbané péče ze strany mostecké lékařky málem zemřela!

„V kritickém stavu ji z pohotovosti poslala domů, že jí nic není. Druhý den pak maminku museli hospitalizovat. A bylo to doslova za pět minut dvanáct!“ řekla Aha! zdrcená Erbová.  „Už to s tou lékařkou řeším právní cestou,“ sdělila.

Nejen kvůli chybně stanovené diagnóze u maminky si ale Erbová v posledních dnech prošla peklem. „Měla jsem nemocnou i dceru,“ vysvětluje vnadná kráska.

„Viktorinka je už v pořádku, s maminkou ale ještě čekáme na výsledky histologie. Věřím, že to dopadne dobře, ale budu to řešit minimálně přes lékařskou komoru,“ plánuje Erbová.

„Když přijdete k lékaři, tak očekáváte, že vám pomůžou, a ne že vás pošlou domů s tím, že vám nic není,“ dodává rozčílená modelka. „Prožila jsem si teď tolik stresu, že hubnu. Náročné období...,“ povzdechla si.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.