Decastelo vybavuje pokojíček - Pro nevlastního syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Decastelo vybavuje pokojíček - Pro nevlastního syna!

Vlaďka s Evou pozorují malého Michaela. Toho uchvátila skluzavka z postele.
Vlaďka s Evou pozorují malého Michaela. Toho uchvátila skluzavka z postele. (Aha! – Martin Přibyl)

Těhotná moderátorka Eva Decastelo (32) a playmate Vlaďka Erbová (29) coby tváře veletrhu s nábytkem zařizují pokojíčky pro své ratolesti.

Kdo by si ale myslel, že Decastelo vybavuje ložnici pro dcerku Zuzanku, která se co nevidět narodí, ten se plete. Tím šťastlivcem je její nevlastní syn Eliáš (8), kterého má René Decastelo z předchozího manželství. „Zuzanka zatím bude v postýlce u nás.

Ale Eliáš si vybral pirátský pokoj, určitě si v něm užije spoustu dobrodružství i s naším Míšou. Mají spolu krásný vztah, rozhodně jsem nečekala, že si osmiletý kluk bude tak rozumět s patnáctiměsíčním špuntem. Dokonce se spolu večer koupou,“ pochvalovala si malého piráta Decastelo.

Erbová zase vybavuje princeznovský pokoj pro svoji dcerku. „Viktorka si zamilovala pokojíček jako z pohádky. Převažuje bílý nábytek a růžovofialové doplňky,“ řekla Erbová.



Přečtěte si
bijecsocek
17. 3. 2011 • 11:14

Neskuhrej a nezávi ď socko.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.