Eva Decastelo Aichmajerová: Předvádí spodní prádlo ve třetím měsíci těhotenství?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva Decastelo Aichmajerová: Předvádí spodní prádlo ve třetím měsíci těhotenství?!

Eva předváděla spolu s Mužem roku Janem Hájkem sexy spodní prádlo a košilky.
Eva předváděla spolu s Mužem roku Janem Hájkem sexy spodní prádlo a košilky. (music club Jokers)

Moderátorka Eva Decastelo Aichmajerová je údajně už ve třetím měsíci těhotenství. Nebála se ale vylézt na přehlídkové molo a předvádět spodní prádlo!

Už dlouho se šušká, že Eva Decastelo Aichmajerová je těhotná, moderátorka však zatím nechce nic potvrdit, ale ani vyvrátit. „Pokud bych byla těhotná, potvrdila bych to až po všech testech, což znamená na konci třetího měsíce. Tak si počkejte," říká se šibalským úsměvem a nepřímo vysvětluje, že nechce o těhotenství mluvit jen proto, aby nic nezakřikla.

I přes to, že je zřejmě v jiném stavu, se ukázala sexy Eva na otevírání music clubu Jokers v pražských Modřanech na módní přehlídce spodního prádla v roli modelky. „Nabídku jsem přijala s podmínkou, že budu alespoň trošku zahalená. Takže kalhotky s podprsenkou opravdu ne. Se sexy košilkami problém nemám," říká.

Vedle Evy Decastelo se ukázali na přehlídkovém mole také Česká Miss Iveta Lutovská, modelka Dominika Kadlčková, tanečnice Libuška Vojtková, úřadující Muž roku Jan Hájek a česká vicemiss a přítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová.

ČTĚTE TAKÉ:

Sexy Eva & sexy Martina slavily narozeniny: Aichmajerová dostala striptéra!

Eva Aichmajerová: Naboural do mě Rus!

Aichmajerová versus Kristelová: Válka o peníze!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.