Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka: Koupili supervilu za 20 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka: Koupili supervilu za 20 milionů!

V této cihlové vile za 20 milionů se již brzy zabydlí Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou a malou Viktorkou. Přibudou do budoucna další děti?
V této cihlové vile za 20 milionů se již brzy zabydlí Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou a malou Viktorkou. Přibudou do budoucna další děti? (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Dan Černovský, Martin Pekárek)

Modelka Vlaďka Erbová (32) a fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka (37) už mají své hnízdečko lásky! Nejlépe placený hráč české ligy s prsatou sexbombou koupili v zimě v Černošicích u Prahy supervilu v ceně nejméně 20 milionů korun. Platil nejspíš Řepka a hotově, avšak nemovitost je napsaná na Erbovou, kvůli které před časem opustil manželku a své dvě děti!

Veterán Řepka si pořád ve Spartě vydělává asi 9 milionů ročně (po odečtení pokut...), hlavně si ale vykopal stovky milionů během osmi let v italské a anglické lize. Nebyl by proto pro něj problém vyložit na stůl 20 milionů a koupit za ně své milované dům snů.

Našli ho na jedné z nejexkluzivnějších českých adres – v Černošicích u Prahy. Obrovský dům s pěti ložnicemi, dvěma šatnami, třemi koupelnami, šesti toaletami, pracovnou, hernou, půdou, prádelnou, venkovní terasou s vytápěným bazénem atypického tvaru a nádhernou zahradou o výměře přes 1500 m2 nabízelo během zimy hned několik realitních kanceláří za cenu od 19,9 do 27 milionů korun. Vila není úplně nová, architekt Libor Habanec ji stvořil už v roce 1999 a sklidil za ni ocenění v soutěži O nejlepší cihlový dům pro příští tisíciletí. Je ale stále ve špičkovém stavu, potřebovala jen lehkou rekonstrukci.

Řepka s Erbovou se pro ni rozhodli v lednu letošního roku a nejspíš platili hotově! V katastru nemovitostí totiž vila není zatížena žádnou hypotékou...  A teď se podržte – jako její majitelka je vedena Erbová! Přesněji firma Černošická obchodní a realitní, s. r. o., jejíž jedinou majitelkou a jednatelkou je však podle živnostenského rejstříku Vladimíra Bahenská, což je modelčino civilní jméno! Vlaďka však potřebné miliony na kontě rozhodně nemá, proto je nasnadě, že dům »zacáloval« její oficiální přítel Tomáš.

„Já se nechci k mému soukromí vůbec vyjadřovat! Nemusí celá republika vědět, co vlastním a kde bydlím!“ řekla deníku Aha! rozezleně Erbová, kterou ve věci nové nemovitosti zastupuje její právník Bronislav Šerák. A ani ten nebyl sdílnější. „Za jakým účelem byla od realitní kanceláře vila zakoupena já nevím, může jít o investiční záměr nebo se to může pronajímat, ale i dále prodat,“ mlžil právník.

Dle našich informací však bude vilu obývat Erbová s Řepkou. A nasvědčují tomu i naše fotografie, z nichž je patrné, že na poslední úpravy kolem domu dohlíží Vlaďka osobně!

Slavní z Černošic

Černošice jsou město s asi 6200 obyvateli, které leží zhruba na jihozápad od Prahy. Z centra je to tam pouhých 20 km, a proto si tady už od dob první republiky buduje domovy smetánka české společnosti. Zde je namátkou vybraných několik osobností, které za svůj domov označují právě Černošice.

  • Tomáš Sokol, advokát
  • Radim Uzel, sexuolog
  • Věra Martinová, zpěvačka
  • Věra Čáslavská, gymnastka
  • Ivan Mládek, zpěvák, bavič
  • Jaroslav Dušek, herec
  • Taťána Kovaříková, módní návrhářka
  • Jaroslav Tomsa, herec, kaskadér

P.S.: Asi »nejslavnějším« obyvatelem Černošic je uprchlý mafián Radovan Krejčíř, jenž tam v kopci pod lesem po sobě zanechal obrovskou vilu v odhadované ceně 400 milionů korun!



Přečtěte si
velkej_frajer
26. 4. 2011 • 18:33

Černošice jedna z nejexkluzivnějších adres? Možná za první republiky to bylo něco (stejně jako Jevany), ale dnes je to jen směs domů z 30. let a podnikatelskýho baroka, do kterého lze zařadit i tuhle hrůzu V Praze je mnoho exkluzivnějších rezidenčních čtvrtí, nějaké Černošice Hanspaulce či Ořechovce nesahají ani po kotníky Řepka a vykopané stamiliony - no, nesmíte taky věřit všem drbům. Ono když se ty sumy zdaní, tak toho (z ciziny) zbyde něco kolem poloviny, takže si Řepka mohl vykopat sice šlušné peníze, ale s jeho stylem života to na zabezpečení do konce života rozhodně není Tato investice je taková předrozvodová klasika - je to napsané na firmu (ne na fyzickou osobu) s jediným jednatelem proto, aby s Řepka nemusel o toto dělit s manželkou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.