Erbová musela prodat své BMW! Aby měla na dárky pro Řepku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová musela prodat své BMW! Aby měla na dárky pro Řepku!

Vlaďka Erbová na nákupech s Tomášem Řepkou.
Vlaďka Erbová na nákupech s Tomášem Řepkou. (Aha! – Marek Pátek)

Modelka Vlaďka Erbová (29) stráví letošní Vánoce s milencem fotbalistou Tomášem Řepkou (36)! „Nejdříve samozřejmě oba vyřešíme děti, ty jsou pro nás nejdůležitější, pak teprve můžeme být spolu,“ prozradila deníku Aha! Erbová, která už má připravené dárky. A musela se plácnout pěkně přes kapsu. „Prodala jsem své auto, abych měla na dárek pro Tomáše. Pět měsíců jsem pracovala a odkládala si peníze,“ šokovala Erbová.

Neprozradila však, co přesně milenci koupila. „To by nebylo žádné tajemství, přišla jsem mu na chuť, znám ho a vím, co ho potěší. Hodinky to ale nejsou,“ smála se modelka. „Tři roky jsem platila leasing třináct tisíc, abych teď prodala auto, které mělo pořizovací hodnotu tři čtvrtě milionu. Ale potěšit kluka, který má všechno, to není jednoduché,“ krčí rameny Erbová, která bude poprvé slavit Vánoce coby rozvedená žena.

„Viktorinka samozřejmě bude i s tatínkem, nějak se to prolne v průběhu vánočních svátků,“ dodává modelka. Stejně na tom budou i děti Tomáše Řepky, se kterými »kápo« fotbalové Sparty stráví část Štědrého dne. Dárky tak milenci pořizovali společně pro všechny své děti.

„Samozřejmě jsem se podílela na dárcích pro Tomášovy děti, jeho děti mě zajímají. Jsou součástí Tomáše a já vždy udělám maximum, aby byly spokojené,“ rozpovídala se Vlaďka na otvíračce nového obchodu Armani Jeans, kde vybírala ještě poslední oblečení pod stromeček.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.