Miro Šmajda: Spadl ze schodů! Vystoupil až po vyšetření v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miro Šmajda: Spadl ze schodů! Vystoupil až po vyšetření v nemocnici!

Miro Šmajda měl na generálce štěstí v neštěstí. Musel odjet do nemocnice k ošetření pravé ruky.
Miro Šmajda měl na generálce štěstí v neštěstí. Musel odjet do nemocnice k ošetření pravé ruky. (Aha! – Martin Hykl)

Štěstí měl včerejší host Česko Slovenské SuperStar Miro Šmajda (22). Při generálce špatně šlápl a zřítil se ze schodů. Následoval odvoz do nemocnice, kde ho lékaři uklidnili – odnesl to »jen« silně pohmožděným zápěstím a večer zazpíval.

Jeho rodné Košice si vzal na paškál Leoš Mareš (35). Nevybíravě zavtipkoval o slovenském kanibalovi Mateji Čurkovi (†43),  jenž z okolí Košic pocházel.

„Pořád to dost bolí, ale musím něco vydržet. Mohl jsem dopadnout i hůř,“ nechal se slyšet Šmajda, který se v soutěži blýskl loni, kdy skončil na druhém místě. Těžko říct, co říkal na rádoby vtípek, kterým publikum »oblažil« Mareš.

„Z Košic kromě tebe a Miro Šmajdy pochází taky kanibal. A víš, jaká je jeho nejoblíbenější písnička?“ spustil Mareš na finalistu Lukáše Adamce (24) v plané naději, že se mu povede vtip večera. „Je to hit skupiny Team, který se jmenuje Mám na teba chuť!“ dodal moderátor a začal se smát.

Zřejmě si v tu chvíli vůbec neuvědomil, jak moc je tohle téma nejen pro Čurkovu rodinu citlivé. Mareš se tak zařadil po bok své moderátorské kolegyně Adely Banášové (30), která si vzala kanibala z Kysaku na paškál ve své show. „My jsme nevtipkovali na adresu konkrétních osob, navíc ty vtipy o kanibalech byly staré,“ hájila se.

Kauzy, která hýbe celým Slovenskem, se nechtě dotkla i Helena Zeťová (30), která včera večer dorazila v rockerských šatech s potiskem kostry.



Přečtěte si
burgermiky
28. 10. 2011 • 14:42

Petr se mi líbil a ve finále jsem fandila jemu, od začátku jsem vnímala, že má navíc než Horváth. Uviděla jsem Miro Šmajdu a vyrazil mi dech...dokážu rozeznat, když se objeví někdo vyjímečný a můžou do něj mnozí kopat, jak chtějí, ten kluk moc dobře ví, čeho chce jednoho dne dosáhnout...

luckabendyska
24. 5. 2011 • 15:19

Šmajda není lepší než Péťa Bende! a lepší koncerty má Péťa Bende protože je má většinou vyprodané a to je úspěch! navic Péťu Bendeho oceňuji i hudební kritici.

burgermiky
24. 5. 2011 • 09:28

Lucko, to už vážně přeháníš...neneexistuje diskuze, kde by jsi to nepsala. Jinak na společné fotce v SuperSpy Vám to slušelo Péťu Bendeho uznávám, i já ho poslouchám, ale Miro Šmajda je lepší a jeho vystoupení to jenom potvrdilo ;

burgermiky
24. 5. 2011 • 09:25

Mareš hodně lidí irituje, ale já ho mám celkem ráda, jako moderátora, ale vážně to přepískl. Mně to jako vtip nepřipadalo. Vystoupení hosta Miro Šmajdy...jedním slovem úžasné!

luckabendyska
23. 5. 2011 • 21:17

já se na superstar radší nedívám, protože mě to nezájím! nikdo ze superstar nemá na Péťu Bendeho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.