Šmajda v šoku! Fanynka se před ním svlékla na veřejnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. dubna 2024

Svátek slaví Darja, zítra Izabela

Šmajda v šoku! Fanynka se před ním svlékla na veřejnosti

Miro Šmajda vypadá rozhodně lépe než Britney Spears. Stejně ale jako zpěvaččiné děti trávil den matek bez své maminky. Ne však svou vinou.
Miro Šmajda vypadá rozhodně lépe než Britney Spears. Stejně ale jako zpěvaččiné děti trávil den matek bez své maminky. Ne však svou vinou.

Hodně bizarní příhodu má za sebou zpěvák Miro Šmajda. Po udílení cen Žebřík, kde slovenský rocker vyhrál celkem ve třech kategoriích, ho pořádně z míry vyvedla jedna z fanynek. Tak k němu přiskočila v zákulisí a začala se před Šmajdou obnažovat.

„Bylo to fakt zvláštní. Nechtěl jsem se jí nějak dotknout tím, že bych jí přemlouval, aby se oblékla, a tak jsem raději odešel,“ popsal příhodu z Plzně Šmajda. „Pak jsem v Plzni potkal ještě několik dalších fanynek, ale s těmi jsem si jen povídal, žádná z nich už se nesvlékala,“ dodal finalista první řady Česko Slovenská SuperStar. Šmajdovi po slavné televizní soutěži mnozí věštili, že jeho kariéra rychle skončí.

Jenže výsledky letošních prestižních hudebních cen Žebřík, takové scénáře nepotvrzují. „Vyhrál jsem tři kategorie, tolik tam nevyhrál nikdo. Ani Nightwork, kteří jinak berou snad všechny ceny. Strašně mne to překvapilo a mám z toho ohromnou radost. Všem, kdo pro mě hlasovali, moc děkuji“ tvrdí Šmajda, který vyhrál Objev roku, album roku a Píseň roku.



Přečtěte si
ivoadler
9. 3. 2011 • 14:01

Aha, kde jsou fotky té obnažující se dívky? Netaháš nás trochu za nos. S tím svým strachem z nahoty jste už stejně debilní jako Američani. Jinak - ten Šmajda vypadá jako holka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.