Zamilovaní Šeps a Kolečkářová: Produkce SuperStar jim brání v sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaní Šeps a Kolečkářová: Produkce SuperStar jim brání v sexu!

Zamilováný pár Alžběta Kolečkářová a Michal Šeps.
Zamilováný pár Alžběta Kolečkářová a Michal Šeps. (Martin Hykl)

Druhá řada Československé SuperStar dala dohromady Michala Šepse (16) a Alžbětu Kolečkářovou (19). Zamilovaný pár se svou láskou netají, ale produkce soutěže jim zakázala sdílet společně jeden pokoj.

Zamilovanost mladému páru prospívá. Oba soutěžící při finálovém večeru podali přesvědčivý výkon, který jim zajistil postup. Na oslavu ve společné ložnici však mohli zapomenout. Pořadatelé totiž v hotelu chlapce a dívky nekompromisně oddělují od sebe.

„Stále mluví o tom, že chtějí bydlet spolu, ale produkce jim to nechce dovolit. Jsou tím úplně posedlí a pořád řeší, proč nemůžou být spolu,“ prozradil serveru Čas.sk zdroj ze zákulisí soutěže.

Jejich naléhání, ale pořadatelé nevyslyšeli. „Dívky jsou ubytované spolu a stejně tak chlapci. Tento model je nastavený už od začátku show a nebudeme ho měnit,“ řekl své stanovisko kreativní producent SuperStar Vít Pokorný. Šeps tak nadále musí sdílet pokoj s Petrem Ševčíkem. Podstatně lépe je na tom Kolečkářová, jíž se po vyřazení Moniky Povýšilové na pokoji uvolnila postel.

Společná noc není pro Šepse a Kolečkářovou tak není nereálná, jen to bude chtít trochu vynalézavosti. Hotel Praha, v němž jsou finalisté SuperStar ubytovaní, má totiž průchozí balkóny…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.