SuperStar je boj: Michal Šeps krvácel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

SuperStar je boj: Michal Šeps krvácel!

Michal Šeps má zdravotní problémy. Zkolabuje v přímém přenosu?
Michal Šeps má zdravotní problémy. Zkolabuje v přímém přenosu? (Aha! Marek Pátek)

Náročná příprava a stres mají na zdraví finalistů ČeskoSlovenské SuperStar negativní dopad. První obětí fyzicky i psychicky vypjaté cesty ke slávě se stal Michal Šeps (16), u něhož se začaly projevovat zdravotní problémy.

Michalův organismus není na „zápřah“ související se SuperStar zvyklý a často trpí krvácením z nosu. „Občas se mi spouští krev, když je dusno. V sále byl špatný vzduch,“ zdůvodnil krev na své tváři Šeps serveru Topky.sk

Finalista SuperStar sice své zdravotní problémy banalizuje, ale přiznává, že musí pravidelně užívat léky. Spoléhá „hulič“ Šeps také na léčivé účinky své oblíbené marihuany?

Pokud svůj zdrav co nejdříve neuvede do normálu, může ho krvácení z nosu překvapit i v přímém přenosu, což by negativně ovlivnilo jeho výkon. „Zatím se mi to nestalo. Ale nedá se s tím nic dělat. Kdyč teče, tak teče,“ zlehčuje svůj stav Šeps, který se v soutěži sblížil s Alžbětou Kolečkářovou (19).



Přečtěte si
pavucinka
8. 4. 2011 • 11:12

Je zábavný, to rozhodně. Zdravotní stav by neměl podceńovat....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.