Tereza Kostková: Útěk z Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tereza Kostková: Útěk z Ordinace!

Těhotná Tereza Kostková s manželem Petrem Kracikem si premiéru Elektry pořádně vychutnali.
Těhotná Tereza Kostková s manželem Petrem Kracikem si premiéru Elektry pořádně vychutnali.

Jako mezi mlýnskými kameny! Přesně tak si teď musí připadat herečka Tereza Kostková (34), kterou režisér Jiří Adamec (63) zlanařil do primáckého seriálu Cesty domů.

„Tereza má zatím závazky ke konkurenční televizi, které teď musí rozvázat! Detaily té dohody mezi ní a Primou neznám. Začít točit bychom mohli do léta,“ řekl deníku Aha! režisér Adamec.

Velký přesun má ale významný háček! Na Nově s ní coby lékařkou Monikou Mandlovou stále počítají a stavějí na ní! „Tereza má v seriálu velmi silnou dějovou linku, divákům se ukáže dokonce ve svatebním,“ řekla k tomu mluvčí Ordinace v růžové zahradě 2 Eva Měšťáková.

Podle našich zpráv si Kostková vezme v seriálu za manžela traumatologa Otu Kováře, kterého hraje Martin Stránský.

„Točím do června a dohodli jsme se, že ještě i kus září. Ordinaci točím ráda, ale stejně tak se budu s radostí podílet na Cestách domů, kde začínám koncem léta. Pan Adamec mě oslovil poté, co se dozvěděl, že už na podzim Ordinaci nebudu točit. A to z mých, ryze hereckých důvodů,“ potvrdila deníku Aha! Kostková.

Novou roli jí scenáristé Cest domů  Barbara Bulvová a Jan Coufal píšou přímo na tělo. Ztvární naprosto zásadní, všemi milovanou postavu. „Těším se, že s Terezkou navážeme na naši báječnou spolupráci, která započala na seriálu Pojišťovna štěstí,“ dodal k tomu Adamec, který do seriálu už zlákal celou řadu známých tváří.

V Cestách domů tak září například Ladislav Potměšil, Alois Švehlík, Taťjana Medvecká, Veronika Jeníková a už brzy by se měla objevit i Jiřina Bohdalová.



Přečtěte si
bledulkafialka
14. 3. 2011 • 18:01

přiblblá rodina Gondíkova tu díru po Terezce zacpe

illis
13. 3. 2011 • 16:41

po kvalitně odvedené práci vizážistů a stylistů. Viděla jsem ji nenalíčenou a to byl zážitek. Máte pravdu, u ní to není o talentu, ale jménu Kostková. Teď to ještě jistí manžel režisér, kterého odvedla od jeho rodiny, partnerky Veroniky a dvou malých dětí

bernadette
12. 3. 2011 • 14:43

Všude Kostková! Talent po rodičích bohužel nezdědila, ale je hezká, to je tak všechno. V Ordinaci se na ni nedá koukat, horší už je jen ten spratek, co hraje její dceru. A stará-mladá Morávková. Tak nám chtějí zošklivit další seriál.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.