Kostková s Duchoslavem: Získali 3 miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kostková s Duchoslavem: Získali 3 miliony!

Tereza Kostková se patronátkou Běhu pro život stala již poněkolikáté, Antoním Duchoslav si odbyl svou premiéru.
Tereza Kostková se patronátkou Běhu pro život stala již poněkolikáté, Antoním Duchoslav si odbyl svou premiéru. (Aha! – David Kundrát)

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (34) se i letos zúčastnila charitativního Tesco Běhu pro život a na pomoc si s sebou tentokrát vzala herce Antonína Duchoslava (45), který se do paměti diváků zapsal rolí Vikyho Cabadaje z filmu Sněženky a machři.

„Běhám už několik let čtyřikrát týdně, takže jsem ráda tuto svou zálibu spojila s pomocí ostatním. Mám svůj fond Veselý senior, ale ráda pomohu i svým kolegům,“ řekla deníku Aha! Kostková.

Běh spolu odstartovali na pražském Staroměstském náměstí, kde se Kostková a Duchoslav také podepisovali běžcům na speciální modré tkaničky, jejichž zakoupením přispěli na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek na výzkum léčby dětské rakoviny.

Celkově organizováním pěti běhů získala Tereza tři miliony korun, a to díky startovnému a také zmíněnému prodeji tkaniček.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.