Kostková žertovala o orgasmech, Řepka tleskal Erbové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kostková žertovala o orgasmech, Řepka tleskal Erbové!

Na molu nesměla chybět playmate Vlaďka Erbová.
Na molu nesměla chybět playmate Vlaďka Erbová. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Ačkoliv moderátorka a herečka »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 Tereza Kostková (34) působí spíše plaše, na přehlídce Jiřiny Tauchmanové se odvázala a pustila se do pořádně smyslných poznámek!

„Vyvrcholením večera byla kolekce Jiřinčiných svatebních šatů, jimiž je proslulá. O svých vyvrcholeních mluvit nebudu, támhle sedí moji rodiče,“ žertovala Kostková. „Rodiče paradoxně nepřišli za mnou, pozvala je Jiřinka,“ dodala pro Aha! po přehlídce Kostková na adresu rodičů Petra Kostky (72) a Carmen Mayerové (66), kteří se dceřině poznámce asi dost divili.

Jednou z předvádějících modelek byla playmate Vlaďka Erbová (29), na kterou se přišel podívat její přítel, fotbalista Tomáš Řepka (36). Toho zdlouhavý, dvouhodinový program nudil. Když ale Erbová vešla na pódium a odhalila vnady, mohl si ruce utleskat. Výtěžek z přehlídky šel na výzkum nadace Rakovina věc veřejná, vybralo se přes dvě stě tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.