Jak šel čas s Jiřinou Jiráskovou: Fotografie, které jste dosud neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak šel čas s Jiřinou Jiráskovou: Fotografie, které jste dosud neviděli!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Aha! – Petr Novotný, ara)

Není to dlouho, co Jiřina Jirásková oslavila osmdesátiny. Dáma, která je už hezkých pár desetiletí klenotem českého herectví, je stále vitální a hraje v milovaném Divadle na Vinohradech.

A to i přesto, že v posledních letech ji zlobí zdraví a minulou sobotu dokonce krátce před představením zkolabovala! Nedělní Aha! ve spolupráci s vinohradským divadlem pro vás připravilo malou přehlídku fotografi í mapující kariéru této slavné herečky...

OSUDOVÉ LÁSKY

Herečka Jiřina Jirásková poznala za svůj život i několik hereckých partnerů. Například Vlastimila Brodského, se kterým byla svatba už na spadnutí. Jejím manželem se nakonec stal herec Jiří Pleskot, ale manželství nemělo dlouhého trvání.

Ukončil ho milostný románek Jiřiny Jiráskové s jejím hereckým kolegou Jiřím Valou. Ten měl však v té době vztah s Jiřinou Švorcovou, kamarádkou Jiráskové. Dlouholetým životním partnerem Jiřiny Jiráskové se nakonec stal na více než dvacet let režisér Zdeněk Podskalský. Nikdy se nevzali.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.