Jiřina Jirásková: Zase doma! Po 10 dnech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jiřina Jirásková: Zase doma! Po 10 dnech!

Jiřina Jirásková si po hektických oslavách svých 80. narozenin a pracovním vypětí potřebovala odpočinout.
Jiřina Jirásková si po hektických oslavách svých 80. narozenin a pracovním vypětí potřebovala odpočinout. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl)

Herečka Jiřina Jirásková (80) byla včera po deseti dnech propuštěna ze Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí.

„Už mi bylo lépe, tak mě pustili domů. I nadále ale budu odpočívat, musím se šetřit,“ prozradila Aha! Jirásková, která byla hospitalizována na vlastní žádost a na tu byla také propuštěna.

Herečka byla včera ve skvělé náladě a pochvalovala si, že bude konečně se svou milovanou fenečkou Amálkou.

„Ta mě dokonce v nemocnici navštívila,“ smála se Jirásková, která dnes původně měla hrát v Divadle Bez zábradlí ve hře Sonáta pro lžíci, ale po jejím kolapsu byla hra vyměněna za inscenaci Xicht.

„Ačkoliv už jsem doma, stejně nedělní představení hrát nebudu, už je nahrazené jiným, takže budu doma odpočívat. Společnost mi bude dělat Amálka,“ dodala herečka, která v nemocnici strávila víc než týden.

Stalo se tak krátce poté, co v sobotu 26. února zkolabovala před plánovaným představením Famílie ve Vinohradském divadle, které muselo být zrušeno. „Do divadla už se moc těším, ale nerada bych to uspěchala,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.