Sharon Stone: Tohle je můjnový synáček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sharon Stone: Tohle je můjnový synáček!

Sharon Stone pyšně ukazuje malého Quinna.
Sharon Stone pyšně ukazuje malého Quinna.

LOS ANGELES – Americká sexy herečka Sharon Stone (48, Základní instinkt) září štěstím. »Pořídila« si totiž třetí dítě! Adoptovala dvouměsíčního chlapečka jménem Quinn.


Rodinný přítel o Quinnovi prozradil: „Je hrozně roztomilý a Sharon ho zbožňuje, dokonce jí je i podobný.“ Na nového »bratříčka« už doma čekali dva další kluci, které Sharon v minulosti také adoptovala – Roan Joseph (6) a Laird Vonn (1). Ve výchově nejstaršího Roana se Sharon střídá vždy po roce se svým exmanželem Philem Bronsteinem. Právě tento rok je Roan s ní. Sharon se ho snaží doučit to, co jeho otec při výchově zanedbával. Herečka je celá nešťastná z toho, že Roan zapomenul základy golfu, a proto s ním tráví káždý den na golfovém hřišti.

Sharon o děti pečuje sama a podle svých slov nyní nemá na chlapy vůbec náladu: „Muži prostě nechtějí přijmout fakt, že jsem obyčejná žena jako ostatní. Víc než rok jsem nebyla na klasickém rande, raději se věnuji dětem.“


Autor: (end)
Foto: Profimedia.cz

Sharon bojuje za orální sex!
Sharon sází na svůj Instinkt!
Sharon Stone: Kvůli nahotě chtěla vraždit!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.