Depeche Mode v Praze - Gahan si povyrazil s rodinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Depeche Mode v Praze - Gahan si povyrazil s rodinou

Gahanovi bodyguardi byli opravdu důslední. Nepronikla by k němu ani myška.
Gahanovi bodyguardi byli opravdu důslední. Nepronikla by k němu ani myška. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Lídr a zpěvák skupiny Depeche Mode, která včera večer zazářila v Edenu, David Gahan (47) ukázal své rodině Prahu. Se svou manželkou a dcerami zašel den před koncertem na večeři do restaurace Pravda v centru hlavního města.

Lídr a zpěvák skupiny Depeche Mode, která včera večer zazářila v Edenu, David Gahan (47) ukázal své rodině Prahu. Se svou manželkou a dcerami zašel den před koncertem na večeři do restaurace Pravda v centru hlavního města.

A manévry kolem toho byly opravdu monstrózní. Před restaurací stálo pět černých naleštěných luxusních mercedesů a dveře restaurace hlídalo deset ostrých hochů z Čech i Spojených států. Ti měli jen jeden úkol. Nepustit nikoho nepovolaného do blízkosti rodiny legendárního zpěváka.

Gahanova pouť po Praze ale neměla dlouhého trvání. Jako správný profesionál, který před koncertem neponocuje, kolem desáté večer nasedl do jednoho z vozů a za doprovodů ostatních jel do hotelu Four Seasons.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.