Rozvod náboženského fanatika Mela Gibsona - Sex se čtyřmi Ruskami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod náboženského fanatika Mela Gibsona - Sex se čtyřmi Ruskami!

Mel Gibson ve filmu Patriot…
Mel Gibson ve filmu Patriot… (ara, Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Hollywoodský herec Mel Gibson (53, Smrtonosná zbraň, Patriot, Statečné srdce) je mužem plným protikladů. Na jedné straně náboženský fanatik a otec 7 dětí, na straně druhé proutník, jenž soustavně podváděl manželku Robyn (52). A to v poslední době hned se 4 ženami najednou! Teď ale Robyn po 28letém manželství požádala o rozvod…

A všechny se jmenovaly Oksana...

Hollywoodský herec Mel Gibson (53, Smrtonosná zbraň, Patriot, Statečné srdce) je mužem plným protikladů. Na jedné straně náboženský fanatik a otec 7 dětí, na straně druhé proutník, jenž soustavně podváděl manželku Robyn (52). A to v poslední době hned se 4 ženami najednou! Teď ale Robyn po 28letém manželství požádala o rozvod…

V Kalifornii navštěvuje Gibson již dva roky krajně podivnou sektu „Katolický kostel svaté rodiny“. Vstup do kostela, který nechal Gibson vybudovat za 560 milionů Kč, je přísně monitorován bezpečnostními kamerami. Gibson se zde pravidelně účastní ranní mše v latině. Sekta je známá svojí prudérností. Ženské členky sekty musí chodit v dlouhých sukních a blůzách s dlouhými rukávy, v botách na nízkých podpatcích a na hlavě musí mít šátek. Za přísná pravidla horoval právě Gibson.

Vše ale byla jen přetvářka. Pan »Mravnost nade vše« svoji manželku soustavně podváděl. Poslední dobou dokonce ne s jednou, ale hned se čtyřmi ženami zároveň! A co je nejzvláštnější – všechny se jmenovaly Oksana (nebo jim alespoň tak říkal) a všechny byly Rusky! Jako by šlo o nějaký podivný sexuální rituál. Pro Gibsona ale pěkně drahý rituál. Podle kalifornských zákonů má totiž manželka Robyn po rozvodu právo na polovinu z Gibsonova majetku, který činí 19,2 miliardy Kč. Dostane tedy neuvěřitelnou sumu 9,6 miliardy korun – tedy 9600 milionů…!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.