Jiří Suchý (77) a jeho Markéta (31): Rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Suchý (77) a jeho Markéta (31): Rozvod?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Legendární zakladatel divadla Semafor Jiří Suchý (77) má v posledních měsících problémy. Nejenže se nevídá se svým bratrem Ondřejem, ale prý mu skřípe i jeho manželství s o 46 let mladší manželkou Markétou (31).

Věkově šokující sňatek uzavřeli přímo v Suchého vile na pražské Ořechovce v srpnu 2006. Nyní se proslýchá, že jejich manželství hrozí rozvod…

„Zrovna spolu snídáme. Nemáme žádné problémy. V podstatě to od vás slyším poprvé v životě, že by nám to nemělo klapat. Jsme šťastní,“ upřesnil včera svou rodinnou situaci Jiří Suchý s tím, že rodinu stále neplánují, a ani nám neprozradil, zda stále bydlí se svou ženou odděleně. „Bydlíme kousek od sebe a i nadále budeme bydlet každý zvlášť. Chci mít klid pro práci, ale každý den se navštěvujeme,“ řekl nám Suchý krátce po veselce.

A proč se nevídá s bratrem Ondřejem (63)? Nemají na sebe totiž čas. Když ale dostali nabídku společně vystoupit na jevišti Divadla šansonu v Brně v pořadu Já na bráchu, tak neodmítli. „Snad se budou bavit i diváci,“ řekl Ondřej Suchý.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.