Posvatební párty novomanželů Pomejových - Ivetu z veselky odvezla policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Posvatební párty novomanželů Pomejových - Ivetu z veselky odvezla policie!

Ivetu Bartošovou zcela jistě překvapil příjezd policistů. Ještě víc v šoku byla, když musela odjet i se svým manželem na policii.
Ivetu Bartošovou zcela jistě překvapil příjezd policistů. Ještě víc v šoku byla, když musela odjet i se svým manželem na policii. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Měl to být nejhezčí den v jejich životě. Bohužel jen do chvíle, než na zámek dorazila záchranka a pro novomanžele Ivetu (42) a Jiřího Pomejovy (43) si přijela policie. Za vším stálo ošklivé poranění Artura, který upadl v bazénu. A to zrovna ve chvíli, kdy ho rodiče nechali naprosto bez dozoru.

Artur se zranil v bazénu
Nechali ho bez dozoru

Na policii pak zřejmě oba měli co vysvětlovat! To, že Iveta nechala Artura bez dozoru a on se málem utopil, zatímco se veselila s Pomejem na romantické procházce a hostině, jí u soudu, kde bojuje o Arturovo opatrovnictví, jistě nepřidá.

Bujaré veselí, polibky a dotyky ve svatebním sále – a nedaleko v bazénu došlo málem k tragické události. Najednou Iveta s Jiřím zbledli, za účasti strážníků bleskově nasedli do policejního auta a odjeli. Všem bylo jasné, že jde opravdu do tuhého. „Nebudeme se vám k tomu vyjadřovat,“ mlžil po dlouhých průtazích komisně policista z místní stanice.

„Ale svatba probíhá v poklidu, tam jsme žádný problém nezaznamenali a nevyjížděli jsme tam k žádnému incidentu,“ uvedl nakonec překvapivě strážník. A to krátce poté, co na Hlubokou dorazila záchranka. Nakonec místo Artura sanitka odvezla z hostiny jednu zkrvavenou oběť rvačky.

Reportérům Nedělního Aha! se však podařilo zjistit, co stálo za novomanželskou projížďkou policejním vozem. Na vině kupodivu nebyly Jiřího dluhy, ale Arturovo zranění!

„Artur běhal okolo bazénu a skákal do něj, v jednu chvíli mu uklouzla noha a zranil se. Protože tu nebyla žádná zodpovědná osoba, která by si mohla Artura převzít, zavolali jsme policii, aby vyhledali paní Bartošovou-Pomeje. Ta je jeho zákonnou zástupkyní,“ promluvil zdroj z hotelu. Arturovo zranění se nakonec obešlo bez lékařského zásahu. Oba manžele však dost vyděsilo, ale ne na dlouho. Arturova nehoda byla možná i jedním z důvodů, proč se nekonal tolik očekávaný ohňostroj.Před půlnocí totiž manželé odjeli na policejní stanici a na rachejtle a petardy už neměli ani pomyšlení.

Večírek Bartošové a Pomejeho - Na svatbě tekla krev!

POHÁDKÁŘ POMEJE - Co všechno nasliboval, a nesplnil

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.