Miss Průšová - Sbalila milionáře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Průšová - Sbalila milionáře?

Miss Průšová
Miss Průšová (Aha: Dalibor PUCHTA, ČTK)

PRAHA – Že by se v životě missky Kateřiny Průšové (22) objevil další boháč? Podle informací deníku Aha! by jím mohl být podnikatel Tomáš Petera (35), který je považován za jednoho z nejbohatších Čechů.

„S Tomášem se opravdu znám,“ přiznala Aha! sama Průšová. Naposledy spolu byli viděni před pár dny v Prostějově. A Petera prý nemohl z vnadné a v současné době nezadané Kateřiny spustit oči. „Já tam měla přehlídku a Tomáš tam pořádal tenisový turnaj,“ vysvětluje Průšová důvod jejich setkání. „Ale žádného zvláštního zájmu jsem si z jeho strany nevšimla.

Známe se už hrozně dlouho, a nikdy mezi námi nic nebylo. Jeho asistentka je totiž moje hodně dobrá kamarádka,“ snaží se mlžit Průšová. „Tomáš byl opravdu Kateřinou nezvykle fascinován. Divím se, že jí to uniklo,“ tvrdí ovšem jeden ze svědků jejich prostějovského setkání.

Petera by byl každopádně pro Průšovou parádní partií. Jeho majetek je odhadován na stovky milionů korun a Peterova společnost Česká sportovní zastupuje řadu špičkových sportovců a vlastní například marketingová práva Českého olympijského výboru. Dále je pak Petera pokládán za skutečného vlastníka fotbalového mužstva Baník Ostrava. Mužů s podobně silným majetkovým sexappealem v České republice už moc není.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.