To musela Agáta čekat! Drsný následek války se Soukupem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

To musela Agáta čekat! Drsný následek války se Soukupem

Agáta podepsala dohodu o dceři s Jaromírem. Pak se zhroutila...
Agáta podepsala dohodu o dceři s Jaromírem. Pak se zhroutila... (archiv Blesku)

Na první pohled působí nezlomně a před svými instagramovými holčičkami je stále plná energie a strasti na sobě málokdy nechá znát. Ani Agáta Hanychová (38) ale nemůže být vždy pevná jako skála. V poslední době se na ni navíc valí problémy ze všech stran, počínaje soudními tahanicemi, konče zdravotními neduhy.

Asi každá maminka zná ten pocit, když dítě »přitáhne« domů nějaký ten bacil, který jí následně předá. Agátu takto nakazil její nejstarší syn Kryšpín. Tělo najednou zesláblo tak, že modelka odložila všechny plánované akce a poctivě ulehla do postele. „Když na tebe přejde střevní chřipka od Kryšpína. Asi moje tělo řeklo, že už potřebuje pauzu,“ posteskla si na Instagramu Agáta, kterou chřipka skutečně skolila. „Barva svetru přetrvává,“ podotkla s humorem a poukázala na svůj zelený svetr, který ten den zrovna oblékla.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Modelka teď nezažívá nejjednodušší období. Soudí se s oběma tatínky svých mladších dcer, což se podepsalo nejen na její psychice, ale i na fyzické síle těla. Pro co nejrychlejší klid a úlevu se rozhodla v případě tahanic s Jaromírem Soukupem (55) přistoupit na dohodu, kterou však nepovažuje za férovou. „Já jsem podepsala něco, co není výhodné pro mě ani pro mé děti, ani pro nikoho, ale vzhledem k tomu, abych těm dětem neumřela a nebyla dále deptaná a pranýřovaná, tak jsem to podepsala,“ svěřila se modelka serveru TN.cz.



Přečtěte si
Jana Nováková
26. 4. 2024 • 12:18

Problémů a nervů na pochodu má Agáta dost,ale je záhada,že stále vypadá dobře,je usměvavá i když to možná hraje,ale je vzhledově na tom výborně na rozdíl od Soukupa,kterej vypadá jak sešlej ,ustaranej,dědula.

Jana Nováková
19. 4. 2024 • 18:19

Dianthos : vytváří členům rodiny protilátky !!!
Když byl Cibulka na navštěvě u H.Janků tak připravovala jednohubky a prsty olizovala jak divá.

Dianthos
18. 4. 2024 • 23:30

Tak Rozárka se vrátila k matce se střevní infekcí. Ta se opět pohádala se Soukupem, před tím děckem a před novináři, kteří zřejmě od Agáty věděli, že se něco bude dít, když tam číhali. Do hádky se zapojil i Dopita.
S nimi si tedy Soukup naběhl.
Ale to Bentley a oblek mu sedne.

Dianthos
18. 4. 2024 • 18:55

Agáta by se hlavně neměla přibližovat k Rozáce. Při jejím laxním přístupu k hygieně by jí mohla snadno nakazit. Stačilo vidět dva její "živáky", jak se chová v kuchyni. Do hotového jídla strká prsty, které si olizuje a pak je tam strká znovu. Neustále něco ochutnává a tou oslintanou lžící pak servíruje jídlo návštěvě, Ornelliným dětem krájela maso v talířích, ale přidržovala si ho rukou! Snad každý normální člověk použije vidličku a nehrabe se tam neumytýma rukama. Když jí vidím v kuchyni, chce se mi zvracet. Není divu, že od Kryšpína chytla bakteriální infekci a teď je hrozbou pro další členy rodiny.

Dianthos
18. 4. 2024 • 18:50

Korytnackahela, pan Soukup to ale dopořádku dal!!! Dalo mu to práci, ale konečně má možnost trávit více času se svou vlastní dcerou, kterou mu nezodpovědná a sobecká matka chtěla odcizit. Konečně začíná mít alespoň nějaký vliv na její výchovu.
TO je totiž v pořádku. Když má dítě oba rodiče a oba rodiče se o ně starají a vychovávají ho.
Soukup rozhodně od Agáty, která neví, která bije, oporu nepotřeboval. Od ní potřeboval, aby zahřívala rodinný krb, byla dobrá manželka a matka pro jejich dceru. Finančně jí zabezpečoval dostatečně. A o výživné se nehandrkoval, to vyměřil soud.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.