Jan Tománek chce porotcovat jinak, než kat Chlopčík: Budu laskavý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Jan Tománek chce porotcovat jinak, než kat Chlopčík: Budu laskavý

Jan Tománek nahradí porotce Zdeňka Chlopčíka
Jan Tománek nahradí porotce Zdeňka Chlopčíka (archiv Blesku)

Konec porotce Zdeňka Chlopčíka (67) ve StarDance všechny šokoval. Patřil mezi oblíbence a diváci jen stěží přijmou jeho náhradníka Jana Tománka (46). Ten nyní poprvé promluvil o svém nevděčném úkolu a také o tom, jakým stylem bude tanečníky hodnotit.

Chlopčík byl považován za „kata“ celé soutěže a tanečníky vždy uměl patřičně zkritizovat, když se mu něco nelíbilo. Už teď je jasné, že od Tománka můžeme očekávat zcela jiný přístup. „Coby porotce budu odborný, laskavý a doporučovat všem účastníkům, jak se kolo od kola zlepšovat," svěřil se Zdeňkův následník Jan Tománek pro Českou televizi.

Herečka Ivana Chýlková: Honzíček nebude nedoceněný

Video se připravuje ...

Za porotcovským stolem Tománek seděl už v desáté a jedenácté řadě a navíc ve StarDance fungoval i jako tanečník. I když už ho fanoušci taneční soutěže znají, počítá s tím, že to nebude mít jednoduché a bude trvat, než ho diváci přijmou jako náhradu za Chlopčíka. Radost z nové pracovní nabídky mu to ale nezkazí. „Jsem šťastný, že mi ČT dala znovu příležitost zúčastnit se tohoto úžasného projektu, a těším se na každý soutěžní večer StarDance," dodal na závěr Tománek.

Choreograf StarDance Marek Zelinka: Jak hodnotí letošní ročník?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
7. 4. 2024 • 07:56

si buď , ale já u toho nebudu ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.