Ve StarDance padaly hlavy: Porota se otřásá v základech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ve StarDance padaly hlavy: Nezvratný konec?

Z kvarteta porotců odchází Zdeněk Chlopčík.
Z kvarteta porotců odchází Zdeněk Chlopčík. (ČT)

Oblíbená taneční soutěž StarDance se otřásá v základech! Už teď je jasné, že se další ročník bude muset obejít bez přísného kata Zdeňka Chlopčíka 67). V letošní 13. řadě, a patrně i v ročnících následujících, křeslo porotce místo něj obsadí Jan Tománek (46).

Ze strany realizačního týmu jednoho z divácky nejúspěšnějších pořadů již padlo definitivní rozhodnutí – se Zdeňkem Chlopčíkem, který usedal v porotě od roku 2006, se už nepočítá. „Zavolali mu z produkce a po telefonu mu oznámili, že chtějí změnu. Vzal to bez problému, nijak to neřeší,“ potvrdil zprávu zdroj deníku Expres. cz. „V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým,“ sdělila kreativní producentka Lucie Kapounová. „Už teď mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka,“ dodala Kapounová.

Pro Tománka není účast v porotě taneční show plné hvězd žádnou novinkou, působil v ní totiž už dvakrát, v letech 2019 a 2021. „Jsem šťastný, že mi ČT dala znovu příležitost zúčastnit se tohoto úžasného projektu, a těším se na každý soutěžní večer StarDance,“ říká Jan Tománek. „Bavilo mě být na parketu i v porotě. Coby porotce budu odborný, laskavý a doporučovat všem účastníkům, jak se kolo od kola zlepšovat,“ slibuje Tománek.

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí!

Video se připravuje ...

4 hvězdy stačí?

Tománek doteď na parketu vytvořil pár se čtveřicí VIP osobností. Hned v prvním ročníku, v roce 2006, s moderátorkou Jolanou Voldánovou (55), o šest let později s modelkou Pavlínou Němcovou (52), v roce 2013 s trojskokankou Šárkou Kašpárkovou (52) a loni s herečkou Ivanou Chýlkovou (60).



Přečtěte si
Michelin
5. 4. 2024 • 07:44

Kde udělali soudruzi chybu ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.