StarDance letos bez Kostkové? Velmi znepokojující vyjádření | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

StarDance letos bez Kostkové? Velmi znepokojující vyjádření

StarDance 2023: Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben
StarDance 2023: Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben (ČT/Mikuláš Křepelka, ara)

Do podzimního startu další řady divácky oblíbené taneční show zbývá sice ještě dobrých pár měsíců, i tak už se ale spekuluje o jménech, která se objeví na letošní kartě. Ovšem mohou se diváci spolehnout i na letité moderátorské duo v podání Terezy Kostkové (47) a Marka Ebena (66)?

Konkrétní jména by měla Česká televize oznámit ještě před zahájením letních prázdnin, v kuloárech se však proslýchá, že by se ve 13. řadě měla téměř s jistotou objevit známá česká zpěvačka a herečka.  „První, kdo má podepsanou smlouvu, je Lucka Vondráčková. Nabídku přijala s velkým nadšením,“ potvrdil Blesku nejmenovaný zdroj.

Tereza Kostková: Co pro ni znamenají Shakespearovské slavnosti?

Video se připravuje ...

Diváci na odhalení první soutěžící reagují dost rozličně. Zatímco jedni se na všestrannou umělkyni s výtečnou taneční průpravou vyloženě těší, jiným přítomnost potvory Soni z Ulice moc nevoní. „Nebudu se kvůli ni na to dívat,“ začíná to vřít v diskusích. 

S jistotou zatím nelze potvrdit ani to, že i třináctou řadou budou provázet dobře známé tváře na straně moderátorů. Ačkoli se s účastí Terezy Kostkové a Marka Ebena počítá, spolupráce není stvrzena podpisem na příslušných smlouvách. 

Tereza Kostková po odvysílání poslední řady navíc mluvila o tom, že je potřeba uvolnit místo novým talentům. „V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit,“ vysvětlila v pořadu Na kafeečko s Miluší Bittnerovou (45). „Musím říct, že o tom seriózně už léta přemýšlím, že chci tenhle moment poznat,“ dodala. 

Tereza Kostková se pochlubila bydlením: S vybavením jí pomohla manželka Hámy!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Miroslav Jánek
31. 3. 2024 • 17:21

Pro mne je znepokojující, že ta hovadina bude pokračovat i letos

Uživatel_5718665
30. 3. 2024 • 17:37

A mně se Marek Eben a jeho moderování libí a Tereza Kostková také. Myslím, že většina současných moderátorů jsou hulváti a jejich vtipy urážlivé.

Uživatel_973012
30. 3. 2024 • 16:46

V první řadě by měl vypadnout Eben. Jeho hlášky stojí za h.... ..
Mysli si, jak není vtipné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.