Nestárnoucí herečka Regina Rázlová (76): StarDance odmítla, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nestárnoucí herečka Regina Rázlová (76): StarDance odmítla, ale...

Regina Rázlová
Regina Rázlová (Foto Divadlo na Vinohradech, Facebook)

I když si naplánovala, že bude více odpočívat, nečiní tak! Regina Rázlová (76) dál naplno pracuje. Právě dotáčí třetí řadu seriálu Zlatá labuť, v němž hraje paní domácí, a v Divadle na Vinohradech ji už zítra čeká premiéra hry Srpen v zemi indiánů, kde bude dokonce tančit.

Je to velmi paradoxní, protože před časem herečka podle informací deníku Aha! odmítla účast v televizní show StarDance. Necítila se na to a chtěla mít klid na své pracovní aktivity. Teď ji ale na divadelních prknech uvidíme vlnit se v bocích. Bere prášky V moderním rodinném dramatu Tracyho Lettse, které se hrálo i na Broadwayi a získalo všechny myslitelné divadelní ceny, včetně Pulitzerovy, představuje Violet – cynickou a celoživotně konfliktní manželku a matku tří dcer závislou na lécích. „Moje žena bere prášky a já chlastám. Důvody, proč to máme takto rozdělené, už dávno pozbyly význam. Fakta jsou nabíledni – ona žere prášky a já chlastám!“ říká v prologu její manžel v podání Svatopluka Skopala (72), než spáchá sebevraždu.

Dramatický život mimořádné herečky Reginy Rázlové

Video se připravuje ...

Dostane Thálii?

Role Violet je skvělou příležitostí pro zkušené herečky – ne nadarmo za ni Kateřina Burianová (77), která ji hrála v Národním divadle, získala v roce 2009 cenu Thálie, stejně jako o šest let později herečka hradeckého divadla Zora Valchařová Poulová (63). Podaří se ji získat i Rázlové? Ta byla letos nominována na Českého lva za hlavní roli v filmu Tancuj, Matyldo. Na nový počin v rámci vinohradské scény se těší. „Je to moc hezké představení, srdečně zvu. A děkuji za podporu,“ řekla herečka deníku Aha! během zkoušek. Na ty jezdila z natáčení Zlaté labutě, jejíž třetí a závěrečnou řadu právě vysílá televize Nova.

Hrála ji i Streepová

Podle divadelní hry Srpen v zemi Indiánů byl v roce 2003 natočen také film Blízko od sebe, který získal dvě nominace na Oscary – pro Meryl Streepovou (74), která hrála právě Violet, a Julii Robertsovou (56) coby její nejstarší dceru.

Regina Rázlová slaví 75: Zažila hvězdnou slávu i pád na dno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stařec
4. 4. 2024 • 10:46

Neprá­vem?!?­!,zlo­dějna je na celém světě trestná!!

Uživatel_5777995
22. 3. 2024 • 19:11

Zaplať pánbůh, fuj důra stará 🤮
Kluci Neckářovi a spol. by mohli vyprávět v kolika jim v Ústí ukazovala pipinu 👎🤮

bella.
21. 3. 2024 • 20:50

Hraje dobře a je fajn.Muselo jí být strašně, být neprávem zavřená,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.