Kristýna Ryška, lesba ze Zlaté labutě: MILOSTNÉ NÁLETY ŽEN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kristýna Ryška, lesba ze Zlaté labutě: MILOSTNÉ NÁLETY ŽEN!

Kristýna Ryška
Kristýna Ryška (Foto TV Nova)

V seriálu Zlatá labuť je Kristýna Ryška (38) šéfkou obchodního domu jménem Irena Mašková, vdaná za Roberta Mikluše (41) neboli Lukáše. Paralelně ale udržuje milenecký vztah s prodavačkou z módy Alenou v podání Simony Lewandowské (24). A kvůli tomu teď za Kristýnou jezdí z celé republiky ženy, co jsou na holky!

Neváhají někdy ujet i stovky kilometrů, jen aby se setkaly se svou modlou, která je v reálném životě vdaná za ekonoma a šéfa folklorního souboru Jana Ryšku.

Velmi silné téma

„Je neuvěřitelné, jak holky ten příběh prožívají. Hodně za mnou jezdí na Poetické večery, pak si chtějí povídat a vyfotit se. Dělá mi to samozřejmě radost,“ svěřila se herečka, která takovou odezvu své role nečekala. „Ono je to opravdu velmi silné téma, zvláště v kontextu toho, že byla válka. Přiznat se v té době ke vztahu s osobou stejného pohlaví znamenalo vykoledovat si obrovské problémy,“ popisuje Kristýna.

Prostor X: Rozhovor se Simonou Lewandowskou

Video se připravuje ...

Nabídky k sňatku

Představitelka tvrdé a nekompromisní Ireny dokonce během vysílání seriálu, jehož třetí a závěrečná řada je právě na obrazovkách Novy, dostala několik nabídek k sňatku – a to právě od žen. „Je to milé, ale už jsem šťastné zadaná,“ připomíná manželství, v němž spolu s Janem vychovávají dvouletého syna Antonína.

Dítě s náckem?

Dnešní díl Zlaté labuti, který od 21:40 vysílá televize Nova, přinese velké překvapení. Alena (milenka Maškové) v jeho závěru naznačí, že má čekat dítě s nacistickým velitelem Prahy Gruberem, jehož hraje Jaroslav Plesl (49).

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.