Možné příčiny krachu manželství s Lucií: Matuš mluví o mladším | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Možné příčiny krachu manželství s Lucií: Matuš mluví o mladším

Lucie a Bohuš Matušovi
Lucie a Bohuš Matušovi (Foto CNC: Marek Pátek)

Už půl roku se zpěvák Bohuš Matuš (50) řadí mezi padesátníky, doposud ale neproběhla velká akce na počest těchto kulatin. Situace byla napravena tento čtvrtek, kdy v pražském Divadle Broadway proběhl velkolepý koncert, na kterém vystoupila i jeho manželka Lucie! O ní promluvil nejen láskyplně, ale zmínil i možné obavy...

Koncert se měl konat dříve. Zarazila jej však událost, kvůli které nakonec sám zpěvák celou akci nekompromisně odsunul na pozdější termín.  „Zdrželo se to, protože jedna protagonistka, kterou mám rád, najednou začala rodit. Takže Monika Sommerová šla na porod, a tak jsme koncert přehodili,“ vysvětlil zpěvák serveru eXtra.cz.

Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy: Dál musí nosit šátek!

Video se připravuje ...

Velkým překvapením pro mnohé byl i fakt, že na pódiu se jako vystupující objevila i Bohušova mladá manželka Lucie. „Bylo to hodně dlouhé přemlouvání. Dám si jednu sloku, na víc si ještě netroufnu,“ neskrývala nervozitu Matušová, která je pro zpěváka životní spásou, v níž dříve už ani nedoufal. „Mě nikdo nikdy nechtěl, myslel jsem si, že budu vždycky sám. Má mě hodně ráda a toho já si moc cením a rozdal bych se pro ni,“ neskrývá své city Bohuš Matuš.

Lucinka to vzala z poněkud divočejšího konce! „Upřímně mě Bohuš pořád rajcuje,“ překvapila svou upřímností Lucie Matušová, o kterou zpěvák láskyplně pečuje. Věkový rozdíl v rámci vztahu ani jeden neřeší. Je ale pravda, že má Lucie stále ta nejlepší léta před sebou. Nebojí se Matuš, že bude postupně láska uvadat? „Dokud to mojí ženě bude vyhovovat a bude to v pohodě, tak se nic neděje, a až ji to nebude bavit, tak si najde mladšího a hezčího, ale to nevím kde,“ dodal Bohuš Matuš.



Přečtěte si
martinfruhaufm
22. 3. 2024 • 08:03

kde ho dávali? snad šla rodit, né!

Uživatel_5777995
18. 3. 2024 • 22:15

Chudinka, jak jí ten starý zjev může rajcovat 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.