Eben oznámil konec: Je to pekelný stres | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Eben oznámil konec: Je to pekelný stres

Marek Eben
Marek Eben (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Včerejšek byl pro moderátora Marka Ebena (66) velkým dnem. Po deseti letech totiž opět moderoval prestižní udílení cen Český lev. Příliš spokojený ale nebyl. Naopak přiznal, že svého rozhodnutí lituje a České lvy už nikdy moderovat nebude!

„Zlobím se na sebe, protože je to pekelný stres,“ svěřil se Eben v rozhovoru pro Radiožurnál. Přiznal, že nabídku hodně dlouho zvažoval. „Myslím, že to je jako když lezete do hor – předpokládám, že když lezete dolů, řeknete si, že to bylo naposled. A pak člověk zezdola zase kouká nahoru a říká si: Přece jenom by to stálo za to ještě jednou to zkusit,“ řekl Marek s tím, že organizátorům se nakonec povedlo ho přesvědčit. Zřejmě to ale bylo naposledy.

Český lev - červený koberec

Video se připravuje ...

„Měl jsem pauzu, dělal jsem to před deseti lety a myslím, že teď to bude definitivně naposled,“ pronesl hvězdný moderátor. Příští rok tedy na jeho místě uvidíme novou tvář, otázkou je, kdo se této náročné role ujme.

Uvítací řeč Marka Ebena na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary 2023

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
11. 3. 2024 • 07:39

Ano , na ten bordel nemá žaludek ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.