Večírek TV Nova: Rosák hlídal manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Večírek TV Nova: Rosák hlídal manželku!

Jak se změnily známé tváře Novy?
Jak se změnily známé tváře Novy? (Archiv)

Obecní dům v úterý večer přivítal celou plejádu českých hvězd. Při příležitosti velké párty televize Nova se tam sešly nejen její aktuální tváře, ale i ty, které diváci na obrazovkách vídali před třiceti lety. Nova, jež nedávno oslavila 30. výročí existence, totiž sezvala všechny své stálice.

Bujné dekolty

Jen málokdo se jim díval do očí! Mnoho z dam si totiž dalo záležet nejen na perfektním make-upu, ale také na pořádně sexy outfitu. Zatímco Kateřina Brožová (56), Kristýna Leichtová (38) nebo Jana Adamcová (52) se bujným dekoltem hrdě chlubily, někteří partneři si své vnady vystavující polovičky bedlivě střežili. Jan Rosák (76) se tak od manželky Jiřiny nehnul na krok, moderátor Míra Hejda (40) zase kontroloval, aby z šatů Zorky Hejdové (33) nevykouklo nic, co by nemělo – pod odvážný model si totiž nevzala podprsenku!

Ljubu Krbovou zradila róba

Při odchodu z večírku nastal i jeden menší karambol! Ljubu Krbovou (65) totiž zradily dlouhé šaty v kombinaci s podpatky a na schodech zaškobrtla. Herečka vzala situaci s humorem a přítomným fotografům ještě svěřila, že zrovna ten den říkala, že se bojí, aby neupadla. A přesně to se opravdu stalo! Naštěstí se pád obešel bez modřin a zranění.

Překvapení v Ulici: Kdo si přímo na place vystřelil z Ondřeje Havla?

Video se připravuje ...

Staronové tváře

Na obrazovkách televize Nova je diváci vídali před mnoha lety, málokdo na ně však zapomněl! Do Obecního domu tak dorazila třeba Pavlína Danková (60), kterou si pamatujeme jako moderátorku pořadu Občanské judo, bývalý moderátor Televizních novin Martin Severa (68) nebo jedna z nejvýraznějších tváří televize Nova Josef Klíma (72), který nastoloval spravedlnost v pořadu Na vlastní oči. Nechyběl samozřejmě ani bývalý ředitel TV Nova Vladimír Železný (79) s manželkou Konstancií (47).

Utajovaní partneři

Většina přítomných dorazila po boku svých milovaných partnerů, někteří se přitom se svými polovičkami objevují ve společnosti jen zřídka. Například moderátor Ondřej Sokol (52) tak vyvedl svou přítelkyni Nikolu, sporťačka Inna Puhajková (38) se tulila k novému partnerovi Adamu Janotovi (30) a vítězka MasterChefa Veronika Beskydiarová (30) alias Besky dokonale ladila s idolem mnohých žen, hercem Adamem Vaculou (36). „Uvidíme, jak budeme vypadat my, až budeme 30 let spolu,“ vzkázala Besky zamilovaně.

Pohotová Žilková

Knoflíky od svrchních oděvů potrápily tento večer hned několik mužů. Zatímco Míra Hejda si své manžetové knoflíčky zapomněl doma, takže je běžel koupit na poslední chvíli, Vladimíru Železnému knoflík od saka pro změnu upadl! Pohotová Veronika Žilková (62) však dokázala, že si poradí s čímkoliv. „Od servírek jsem sehnala šitíčko a malinkatou jehlu mi pomohl navlíknout Pavel Poulíček (49),“ pobavila posléze herečka historkou na Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.