Šíp kápl božskou: Na rozdíl od Krause nemůže, i kdyby chtěl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šíp kápl božskou: Na rozdíl od Krause nemůže, i kdyby chtěl

Šíp má na rozdíl od Krause jiný natáčecí plán
Šíp má na rozdíl od Krause jiný natáčecí plán (Foto ara)

„Načínat aktuální společenská témata, natož dloubat do vosích hnízd rozhodně není mou ambicí," přiznal Karel Šíp (78) nechuť k podobným námětům ve Všechnopárty. 

„Můj pořad se navíc vysílá až s odstupem deseti dní. Kdybych jako Jan Kraus jeden den natáčel a hned druhý den šel do vysílání, tak bych na nedávné události reagovat mohl. Se skoro dvoutýdenním zpožděním ale aktuální být nemůžu, ani kdybych chtěl," prohlásil Karel Šíp na adresu svého konkurenta. A nezve už raději ani politiky!

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72):

Video se připravuje ...

„Když jsem se Všechnopárty v roce 2005 začínal, tak jsem si některé z nich pozvat zkoušel. Brzy jsem ale zjistil, že to s nimi nejde. V první řadě proto, že chtějí otázky vědět dopředu. Musíte jim je poslat s několikadenním předstihem, aby si pak jako u Václava Moravce mohli na stůl rozložit papíry, a říct vám odpovědi, které si připravili. Jenomže to už je publicistika a tu já nedělám. Politici zase nejsou zvyklí improvizovat, natož dělat zábavu, takže jsem od nich po nějaké době upustil," obhajuje své rozhodnutí moderátor Všechnopárty na webu Magazín.aktuálně.cz.

Jana Krausová v Kápni božskou: Čeká ji velká oslava!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
24. 12. 2023 • 20:24

Jestli si Šíp myslí že dělá zábavu,tak se plete.Je trapnej,zapomíná,je nedoslýchavej,dělá ze sebe a je nechápavej,stále někoho umravňuje tak že až dotyčnou osobu uráží.Už by měl jít krmit labutě,se slávou už neodejde.Je jako "Jiřinka".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.