Pavlovičová a Vodička: Překvapivé rande po vítězství ve StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Pavlovičová a Vodička: Překvapivé rande po vítězství ve StarDance

Dominik Vodička a Darija Pavlovičová měli v neděli tajné rande.
Dominik Vodička a Darija Pavlovičová měli v neděli tajné rande. (Instagram)

Půl roku spolu strávili téměř každý den a zjevně s tím nehodlají jen tak skončit! Zlatý pár StarDance XII. Darija Pavlovičová (22) a tanečník Dominik Vodička (27) si po finálovém večírku dali rande na pražském Výstavišti. Doma na něj přitom čeká žena Eliška (27) a syn Vojta (8 měs.).

Zatímcoostatní účastníci taneční show pařili po finále až do šesté nedělní hodiny ranní, vítězové se spolu vytratili z mejdanu poměrně brzy. Deníku Aha! přitom těsně po získání skleněné trofeje tvrdili: „Slavit budeme, protože jsme nepili ani jeden díl, jak jsme to brali zodpovědně. Neměli jsme nikdy dopředu nic připraveného. Pořád jsme si říkali: teď vypadneme, teď vypadneme... a nic! Konečně to zapijeme a užijeme si to,“ shodli se oba, že by druhý den zase nejraději vyrazili na trénink... A skoro to tak i vypadalo!

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka?

Video se připravuje ...

Zbourali Výstaviště

Druhý den v neděli hned po ránu si dali sraz v těch samých místech, kde deset týdnů trávili každou volnou chvilku. V budově ČT na Kavčích horách. „Hádejte, kde jsme. Šli jsme si dát trénink, trénujeme na další sobotu,“ vtipkovala Darija ve strea mu, který s Vodičkou natočili. „Výstaviště už je zbouraný, takže to je smutný, člověk nemá šanci se nijak rozloučit. Darijo, už nám to bourají, neeee!“ smutnil Vodička, když s Pavlovičovou brouzdali napůl rozbořeným tanečním sálem v budově televize.

Manželce to vadí!

Oba tak ale nahrávají i častým internetovým spekulacím, že je mezi nimi něco víc. „Reagovat nemá smysl, aby se ještě nerozjela větší diskuze. Jen se tomu směju. Manželce to asi částečně vadí, ale je naštěstí z konzervatoře a divadla, takže jsme na to zvyklí. Se ženami pracuji dvacet let,“ bránil se Vodička, který má osmiměsíčního synka Vojtu. „Už jsem tohle zažíval s Verčou Kubařovou. Když se dva lidi na sebe usmívají, v televizi to možná evokuje, že k sobě mají blíž. Ale jsme jen výborní přátelé,“ objasnil Aha! tanečník.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance!

Video se připravuje ...

Výhra díky zázemí?

V každém případě Vodičkova manželka Eliška na živé přenosy chodit nemohla. Některých divaček se ale dotklo, že své ženě Dominik na konci víc nepoděkoval, protože i díky zázemí, které mu pokytuje, Star- Dance s Darijou vyhrál.

VODIČKOVA OMLUVA

„Opravdu jsem nečekal, že bychom mohli StarDance vyhrát. Byl jsem tak zaskočen, že jsem nepoděkoval strašně moc lidem! Myslím si, že všichni pochopí, že to jsou nepochopitelný emoce... Těm, kterým jsem nepoděkoval večer, jsem poděkoval osobně. Myslím vás, kteří si stěžujete, že jsem nepoděkoval mojí Elišce,“ kál se na sociálních sítích Dominik.



Přečtěte si
Marián Potůček
19. 12. 2023 • 08:55

Sakra to se nezdají oba takové upšouklé zamlklé šedé myši a pak takové zprávy. Tuny chlastu, nevěra, večírky, jízda jako blázen, randíčka a milenci. Hold tichá voda břehy mele. Chudák Vodička žena a malé dítě, ale to je život. Až se Vodička s Darijou vyblne tak zas přitáhne domů a vše bude jako dřív.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.