Michal Holán z Policie Modrava: Boj o život, zhubl 25 kg | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Michal Holán z Policie Modrava: Boj o život, zhubl 25 kg

Se seriálovou kolegyní Jaroslavou Stránskou.
Se seriálovou kolegyní Jaroslavou Stránskou. (Foto Aha! - M. Protivanský, TV Nova, ara)

Představitel policisty »Jasnačky« ze seriálu Policie Modrava Michal Holán (40) odtajnil drama, při kterém mu šlo doslova o život! Co se stalo?

„Asi ve třiceti letech jsem měl najednou takovou bolest břicha. Do té doby vůbec nic, ani zlomený prst. Ale najednou taková bolest, taková jiná, jakou jsem nikdy nezažil a nemohl jsem se ani narovnat. Říkám si: Co to je? To je zvláštní,“ popsal Michal Holán počátek problémů v pořadu 13. komnata. Lékaři mu nakonec diagnostikovali divertikulární nemoc tlustého střeva. 

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...

„Šel jsem na operaci, probudil jsem se a měl jsem stomii. Ve finále jsem si to docela užíval. Už bych to teda zažít nechtěl, nikdo nechce chodit s pytlíkem na břiše. Ale když musí, tak to nevadí. Dnes už to dělají takové tělové, je to super materiál, žádný zápach z toho není. Výhodou je, že člověk neřeší, kdy půjde na velkou. To prostě přijde samo. Protože nemá svěrač. Takže neovlivní ani prdnutí. Byla hrozná sranda, že jsem třeba daboval a najednou prd,“ dodal herec, který v té době zhubl během dvou měsíců 25 kilogramů.

Herec a dabér Michal Holán: Po kolikáté začíná zase hubnout?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.