Odešla hvězda Ulice: Naposledy vydechla v LDN | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Odešla hvězda Ulice: Naposledy vydechla v LDN

Vilma a Růža ze seriálu Ulice.
Vilma a Růža ze seriálu Ulice. (M. Protivanský, M. Pátek, TV Nova)

Český filmový svět zasáhla smutná zpráva. Herečka Zdena Hadrbolcová (†86) zemřela, jak píše deník Blesk. Diváci si ji mohou pamatovat jako pekařku Růženku z Ulice. Na svém kontě má ale mnoho dalších krásných projektů.

Zdena bydlela v domě na Malé Straně, kde ji často navštěvovali její nejbližší přátelé. Pak byla ale přesunuta do Domova třetího věku a odtamtud putovala do LDN, kde také zemřela. V roce 2016 herečku trápily problémy se srdcem, špatně se jí dýchalo. Podstoupila proto katerizaci a dva měsíce po zákroku nevylezla z postele. Před Vánoci roku 2022 prodělala mozkovou příhodu a lékařům se jen tak tak podařilo herečku zachránit. Hadrbolcové se ale vrtkavé zdraví nakonec stalo osudným.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...

Jako herečka byla obsazována především do rolí starostlivých maminek a poté i babiček. Ona sama přitom děti nikdy neměla. „Byla to moje volba. Nikdy jsem děti nechtěla, což neznamená, že bych je neměla ráda. Naopak k nim chovám něžné city, ale nikdy jsem si neuměla představit, že bych měla svoje vlastní,“ vysvětlila před časem Zdena pro časopis Sedmička. Hadrbolcová si zahrála například ve filmech Páni kluci, Létající Čestmír, Už zase skáču přes kaluže a mnoho dalších.

Seriál Ulice: Drsná potyčka Luďka a Evžena, silné pouto Karly a Máry i Vandiny naděje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 11. 2023 • 21:40

Ona každého nesnášela, i Obermaierové záviděla peníze za roli v ulici! Nebyla to žádná dobračka!

marci11
20. 11. 2023 • 11:43

podstoupila KATETRIZACI srdce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.