Zdenu Hadrbolcovou pustili z nemocnice: Do Ulice se už ale nevrátí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdenu Hadrbolcovou pustili z nemocnice: Do Ulice se už ale nevrátí

Zuzana Hadrbolcová poprvé promluvila z nemocnice.
Zuzana Hadrbolcová poprvé promluvila z nemocnice.  (archiv Blesku)

Pekařka Růženka ze seriálu Ulice již směla opustit nemocnici. Herečka Zdena Hadrbolcová (85) už je v takové kondici, že může rehabilitovat. Blýská se na lepší časy, i když samostatné bydlení na pražské Malé Straně je ještě ve hvězdách.

Oblíbená herečka měla již několik let potíže s chůzí. Zejména nemohla zdolávat schody, a výtah ve starém domě není. Proto byla zcela závislá na lidech, kteří o ni obětavě pečovali, vybírali poštovní schránku a nosili jí jídlo.

Drsný kolaps

Bohužel před měsícem, těsně před svátky, herečka v bytě zkolabovala. Zůstala na zemi, nedokázala se sama zvednout. Naštěstí když nebrala telefon, rychle přijeli její blízcí, otevřeli byt a zavolali sanitku. „Zdena nutně potřebovala lékařskou péči, její život byl skutečně ohrožen,“ prozradili teď sousedé herečky. Po měsíci je na tom slavná představitelka filmových a televizních maminek už mnohem lépe a mohla být převezena na rehabilitace. Sama herečka byla zřejmě včera zcela vytížená cvičením nebo naopak velice unavená, protože nebrala telefon.

Tento týden v Ulici: Márovy žárlivé scény, Ingrid v slzách a Vandina vysoká škola manipulace

Video se připravuje ...

Konec kariéry

Hadrbolcová měla kromě bolesti nohou také problémy se srdcem. V roce 2017 ještě před svými osmdesátinami byla v Nemocnici na Homolce na katetrizaci. Pak musela na dva měsíce přerušit natáčení seriálu Ulice. Ještě se pak sice jako Růženka před kameru vrátila, ale po dvou letech musela milovanou práci ze zdravotních důvodů definitivně vzdát.

Připíšou kamarádku?

Dvojka z pekárny Vilma a Růženka v podání Jarky Obermaierové (76) a Zdeny Hadrbolcové byla v Ulici od počátku v roce 2005. Zdena nehraje již třetím rokem a Jarka by uvítala, kdyby jí scenáristé připsali nějakou podobnou kamarádku, jako byla právě Růženka.

Drbárna z ULICE: Kdo komu řekl „va fan culo“?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
16. 3. 2023 • 20:08

Proto, že je to sobecká ženská, stále dokola jen říkala, Jiří, můj Jiří, ale nikdy Jiřího neukázala! V jaké kondici může člověk být v 85 letech? ------Zrovna tak Krampol, lidi ze mně dělají starce...Mluvil s redaktorkou a těžko hledal slova, a sotva je vyslovoval, ale těší se na natáčení reklamy, asi to bude pokračování o Kampeličkách! Už je trapnej, že si nedá pokoj, v 85 letech! Peníze mu nechybí, přesto jen fňuká, že mu už není hanba!

leros
21. 1. 2023 • 08:06

Děti ani vnoučata nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.